Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal B guanya a l’Ontinyent i se situa líder en solitari del grup III de Segona B (0-1) El Villarreal B guanya a l’Ontinyent i se situa líder en solitari del grup III de Segona B (0-1)

- 3 Setembre, 2017 -

El partit es va decidir amb un solitari gol de Suárez, encara que els grocs van crear molt perill El Villarreal B guanya a l’Ontinyent i se situa líder en solitari del grup III de Segona B (0-1)

El partit es va decidir amb un solitari gol de Suárez, encara que els grocs van crear molt perill en l’altra porteria

El Villarreal B suma un nou triomf que li col·loca en el més alt de la taula. El conjunt dirigit per Javi Calleja va tirar d’ofici per a derrotar a domicili a un combatiu Ontinyent CF (0-1) gràcies a un fantàstic tant de Leo Suárez quasi al descans.

El Mini Submarí va signar una excel·lent primera meitat. El filial ‘groguet’, amb un inspirat Leo Suárez, va dominar una trobada en el qual les ocasions més clares van arribar del costat visitant. Va ser precisament l’argentí el que va tenir la primera gran oportunitat del partit. En l’equador de la primera part, Suárez va cercar porteria amb un tret des de la frontal de l’àrea, que es va escapar a escassos centímetres de la meta rival. Poc després tornaria a avisar el Villarreal B. Aquesta vegada, per mediació de Dalmau, el tret de la qual, després d’una pilota penjada de Suárez, es va marxar al lateral de la xarxa.

Quan més còmode estava el conjunt groc sobre la gespa del Clariano, Leo Suárez va sorprendre a tots amb un potent tret de 30 metres que va batre per alt a Álvaro. El tant de l’argentí va permetre que el Villarreal B es marxara al descans amb un lleuger avantatge.

L’Ontinyent, abrigallat per la seua afició, va estrènyer les dents en la segona meitat. L’equip local va començar a fer-se amb la possessió i a comptar amb accions de perill. Transcorregut el primer quart d’hora de la segona part, Cantero va repel·lir amb mestratge un tret creuat de Raúl. El combinat de Calleja, que va defensar disciplinadament les escomeses locals, va generar perill a través els contraatacs. Raba i Leo Suárez, per partida doble, van poder posar terra pel mig en el marcador, però els seus trets en els últims compassos del xoc no van veure porteria.

En el minut 90, el conjunt local va estavellar al pal la seua acció més clara de l’enfrontament. Poc després, el partit va arribar a la seua fi, saldant-se amb important triomf per al Mini Submarí, que li situa líder del Grup III de la Segona Divisió B.

El Villarreal B disputarà el seu pròxim compromís de lliga davant la UD Llagostera diumenge que ve 10 de setembre (17.00 hores) en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.

FITXA TÈCNICA:

-0- ONTINYENT: Álvaro; Albiol, Verdú, Carrasco, Julen; *Rober (Fran *Machado, m. 53), *Anaba, *Juanan, Raúl; Bandera (Alberto, m. 72) i Tito (Keita, m. 60).

-1- VILLARREAL B: Cantero; Miguelón, Ramón, Ibiza, Pau; Leo Suárez, Ramiro, Imanol (Chuca, m. 58), Raba (Cristian, m. 77); Acosta i Dalmau (Darío, m. 66).

EL GOL: 0-1. Min. 41: Leo Suárez.

ÀRBITRE: Albert *Avalos Martos (Comitè Català). Va amonestar als locals Albiol, *Anaba i Keita; així com al visitant Cristian.

CAMP: El Clariano, davant mil afeccionats.