Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Villarreal B no passa de l’empat davant un CF Intercity que va competir a gran nivell El Villarreal B no passa de l’empat davant un CF Intercity que va competir a gran nivell

- 27 Juliol, 2022 -

L'equip de Miguel Álvarez continua invicte en pretemporada, gràcies a un gol d'Arana que va igualar l’inicial de Guillem Jaime El Villarreal B no passa de l’empat davant un CF Intercity que va competir a gran nivell

L’equip de Miguel Álvarez continua invicte en pretemporada, gràcies a un gol d’Arana que va igualar l’inicial de Guillem Jaime

El Villarreal B continua invicte en la seua preparació abans de l’inici de LaLiga SmartBank. Després de vèncer al Elche CF i al Wolverhampton Wanderers. Els de Miguel Álvarez es van enfrontar al CF Intercity en les instal·lacions de Villaitana en un partit molt exigent. El partit va acabar en empat (1-1), un gol d’Arana en el minut 55 va igualar l’ inicial de l’ex jugador del Barça Atlètic, Guillem Jaime. El filial groc no va poder passar de l’empat davant un dels equips més forts de Primera RFEF, que va competir a gran nivell durant tot el partit, sobretot a la segona part.

L’inici va ser molt parell, el CF Intercity va començar dominant el partit, mantenint la pilota a través de possessions llargues. La primera gran ocasió del partit va ser del conjunt alacantí, amb una rematada del veterà davanter Benja que marxava per damunt de la porteria defensada per Iker Álvarez. El Villarreal B va reaccionar a l’instant i va començar a crear molt de perill a través de les accions de Jorge Galdón i Diego Collado. Malgrat la millora del filial del Submarí, el partit es va anar 0-0 al descans.

Després d’un primer temps molt igualat, el CF Intercity es va avançar en el marcador als set minuts amb un gol de Guillem Jaime, en el minut 52. El Villarreal no va tardar a contestar, ja que als pocs minuts, Arana, amb una acció individual robant la pilota en camp contrari i deixant enrere al porter, va posar el 1-1 al marcador

En els últims compassos del partit, el CF Intercity va buscar un segon gol que mai arribaria, els de Miguel Álvarez van aguantar bé en defensa per a deixar l’empat al marcador.

Després d’aquest empat, el Villarreal B continua invicte aquesta pretemporada, sumant dues victòries i un empat. El Mini Submarí continua la seua preparació per a aconseguir la millor forma de cara a l’arrancada de LaLiga SmartBank. La següent prova per als de Miguel Álvarez tindrà lloc dissabte que ve, a les 19.00 hores, davant el Real Murcia en el Pinatar Arena.

Fitxa tècnica

CF Intercity: Gaizka Campos; Emilio Nsue, Álvaro Pérez, Rafa Gálvez, Cristo Romero; Bellotti, Miguel Marí, Xemi, Soldevila, Cristian Herrera; Benja

Villarreal B: Iker Álvarez; M.A. Leal, Hugo Pérez, P. Iñiguez, C. Romero; Haissem, Rodrigo, Del Moral, Galdón; Iosifov y D. Collado.

Gols: 1-0. Min. 52: Guillem Jaime. 1-1. Min. 55: Arana.

Àrbitre: Francisco Fernández Vidal.

Incidències: Partit amistós de pretemporada entre el CF Intercity i el Villarreal B celebrat en les instal·lacions de Villaitana a porta tancada.