Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
El Villarreal B estrena el curs de lliga amb una victòria davant l’Atlètic Balears (0-1) El Villarreal B estrena el curs de lliga amb una victòria davant l’Atlètic Balears (0-1)

- 20 Agost, 2017 -

El partit es va decidir en el minut 30 amb un gol d'Imanol, que es va aprofitar d'un rebuig El Villarreal B estrena el curs de lliga amb una victòria davant l’Atlètic Balears (0-1)

El partit es va decidir en el minut 30 amb un gol d’Imanol, que es va aprofitar d’un rebutge dins de l’àrea de l’equip balear

El Villarreal B va començar la Lliga amb bon peu. El jove filial groc (tots els seus jugadors tenen menys de 23 anys) va superar a un exigent Atlètic Balears gràcies a un solitari gol d’Imanol. Ni tan sols les nombroses baixes que tenia el Mini Submarí van minvar el potencial d’un equip amb fam.

raba2

Dani Raba, migcampista groc, baralla una pilota amb un jugador rival. FOTO: ATLÈTIC BALEARS

Després d’uns primers minuts d’igualtat total, va arribar la primera ocasió per al conjunt balear. Xisco Hernández es va plantar solament davant Cantero i el porter de Pamplona va realitzar una excel·lent parada a boca de canó.

El Villarreal B es va ser estirant amb el pas dels minuts i va trobar premi a la seua valentia. El 0-1 va arribar just quan es complia la primera mitja hora de joc. Darío Poveda va realitzar un gran desmarcatge, va disparar i el rebutge va caure als peus d’Imanol, que va marcar pel pal curt.

El conjunt balear va estrènyer les dents a la recerca de l’empat. L’Atlètic Balears va dominar tota la segona part, mentre el Villarreal B es va defensar amb ordre militar a la recerca d’una contra que sentenciara el xoc. Al filial groc li va tocar patir, però va aconseguir el seu objectiu.

L’esforç va ser tremend. De fet, diversos jugadors van acabar amb enrampades musculars i dos jugadors (Raba i Franco Acosta) van ser reemplaçats per aquest motiu.

El Villarreal B va aguantar les escomeses locals i va sumar les seues tres primers punts davant un exigent rival. Bravo!

El pròxim partit del Villarreal B serà davant l’Atlètic Saguntino en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva (diumenge, 19.00 hores).

FITXA TÈCNICA:

-0- ATLÈTIC BALEARS: Aulestia; José Ruiz, Manu, Sergio Sánchez, Migue Marín; Malik (Borja, m. 63), Fullana; Kike López (Nacho Heras, m. 63), Xisco Hernández, Óscar Rico (Rodrigo, m. 79); i Oliva.

-1- VILLARREAL B: Cantero; Miguelón, Roger, Juan ‘Ibiza’, Enric Franquesa; Raba (Fran Álvarez, m. 69), Imanol, Lozano, Chuca; Darío (Dalmau, m. 60) i Franco Acosta.

EL GOL: 0-1. Min. 30: Imanol.

ÀRBITRE: Ávalos Barrera (C. Català). Groga als locals Manu, Sergio Sánchez i Xisco Hernández; així com als visitants Chuca, Darío, Miguelón i Pedrito.

CAMP: Partit corresponent a la primera jornada de Lliga en el grup III de Segona Divisió B disputat en el camp Són Malferit. Es va guardar un respectuós minut de silenci en record de les víctimes dels atemptats ocorreguts a Barcelona i Cambrils.