Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
Un Bakambu en plena ratxa golejadora decideix amb el seu encert el triomf davant el Girona en Montilivi (1-2) Un Bakambu en plena ratxa golejadora decideix amb el seu encert el triomf davant el Girona en Montilivi (1-2)

- 15 Octubre, 2017 -

El 'Submarí' va superar al Girona a domicili (1-2) amb dos punts de Bakambu en els primers compassos del primer temps. El conjunt de... Un Bakambu en plena ratxa golejadora decideix amb el seu encert el triomf davant el Girona en Montilivi (1-2)

El ‘Submarí’ va superar al Girona a domicili (1-2) amb dos punts de Bakambu en els primers compassos del primer temps. El conjunt de Javi Calleja va sumar els tres punts en una trobada que va brindar bon futbol, però que també va requerir de la solidesa defensiva dels grocs en l’últim tram del xoc, Amb el nou entrenador l’equip de la Plana Baixa ho ha guanyat tot. FOTO: LA LLIGA

El Villarreal va superar al Girona a domicili (1-2) amb dos punts de Bakambu en els primers compassos del primer temps. El conjunt de Javi Calleja va sumar els tres punte en una trobada que va brindar bon futbol, però que també va requerir de la solidesa defensiva dels grocs en l’últim tram del xoc. Vidres-banner-de-256X256

Sense preliminars. El Villarreal va eixir amb tot des del principi. En el minut 4, Bakambu va trencar amb un desmarcatge la línia defensiva del Girona. El franc-congolés va entrar en l’àrea i va tractar de trobar a Sansone, que no va arribar a la rematada per escassos centímetres. El primer avís del que era a punt d’esdevenir.

Transcorreguts vuit minuts de partit, Bakambu avançava als grocs. El màxim golejador del Submarí, molt participatiu en la primera meitat, va connectar una precisa pilota a l’espai cedit per Manu Trigueros i no va perdonar davant Iraizoz, batent-li per baix amb un subtil i precís tret.

El tant del quadre de Javi Calleja va portar tranquil·litat als grocs i precipitació en l’equip català. El conjunt dirigit per Pablo Machín es va bolcar a l’atac, descurant la parcel·la defensiva i deixant espais.

En el minut 20, Pablo Fornals va tornar a esquerdar les costures defensives del quadre local amb una magistral passada al buit a la recerca de Bakambu. El ‘17’ groc va superar en carrera al seu oponent, va encarar a Iraizoz i va posar terra pel mig amb un potent tret des del cor de l’àrea. La diana posava la guinda a una excel·lent arrencada de partit.

A-castillejo1

Samu Castillejo en plena lluita de la pilota. FOTO: LALIGA

A la vora del descans, el Girona FC va començar a inquietar la porteria defensada per Barbosa. En el 38’, el porter argentí va buidar a servei de cantonada una cabotada d’Stuani, que va connectar un bon centre lateral d’Aday. A l’eixida del córner, Stuani va retallar distàncies amb un tret ras des del segon pal.

Després del descans, el Girona va tractar de generar perill pels costats. Una successió de centres laterals van posar en certa dificultat als grocs, que van salvar estoicament l’empenta local en els primers compassos del segon temps.

En l’equador de la segona meitat, el Villarreal va despertar de la seua letargia i va començar a generar perill al contraatac. En el 63’, Bacca, que va ingressar al terreny de joc per Sansone, va tenir en les seues botes el tercer tant ‘groguet’. El colombià va caçar un rebutge en el cor de l’àrea i va carregar un potent tret que es va topar amb Iraizoz.

A-bakambu2

Cedric Bakambu, bigolejador groc. FOTO: LA LLIGA

Els últims minuts van requerir posar-se el mico de treball i frenar les escomeses del Girona, que cercava a la desesperada el tant de l’empat. En el temps afegit, Soriano va estavellar en el pal el que semblava ser gol. Al final, el Submarí va aconseguir amarrar la victòria i fer-se amb tres punts importantíssims que col·loquen al Submarí, momentàniament, vuitè amb 13 punts.

El pròxim partit dels grocs serà aquest dijous davant l’SK Slavia de Praga en l’Estadi de la Ceràmica (21.05 hores).

FITXA TÈCNICA:

-1- Girona: Iraizoz; Bernardo, Ramalho, Maffeo, Juanpe, Aday (Mojica, m. 64); Pere Pons, Granell (Kayode, m. 45), Borja García, Portu (Douglas, m. 70); i Stuani.

-2- Villarreal: Barbosa; Mario Gaspar, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Rodrigo, Trigueros, Fornals, Castillejo; Sansone i Bakambu.

Gols: 0-1. Min. 8: Bakambu. 0-2. Min. 19: Bakambu. 1-2. Min 39: Stuani.

Àrbitre: Carlos del Cerro Grande (Comitè Madrileny). Va amonestar als locals Portu, Kayode i Stuani; així com als visitants Álvaro, Rodrigo, Bacca i Bakambu.

Estadi: Estadi de Montilivi. (9.935 espectadors).