Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal assalta Mestalla per tercera temporada consecutiva gràcies a un solitari gol de Carlos Bacca (0-1) El Villarreal assalta Mestalla per tercera temporada consecutiva gràcies a un solitari gol de Carlos Bacca (0-1)

- 23 Desembre, 2017 -

El 'Submarí' va superar al València a Mestalla (0-1) gràcies a un magistral tant de Bacca, que, amb un contundent tret al primer pal,... El Villarreal assalta Mestalla per tercera temporada consecutiva gràcies a un solitari gol de Carlos Bacca (0-1)

El ‘Submarí’ va superar al València a Mestalla (0-1) gràcies a un magistral tant de Bacca, que, amb un contundent tret al primer pal, va batre a Net i li va donar els tres punts en joc al Submarí. El quadre de Javi Calleja va tirar d’ofici i va aconseguir doblegar a un València que encara no havia concedit una sola ensopegada davant la seua afició. FOTO: LALIGA

El Villarreal va superar al València a Mestalla (0-1) gràcies a un magistral tant de Bacca, que, amb un contundent tret al primer pal, va batre a Net i li va donar els tres punts en joc al Submarí. El quadre de Javi Calleja va tirar d’ofici i va aconseguir doblegar a un València que encara no havia concedit una sola ensopegada davant la seua afició. Tota una ‘maxada’ per a acabar l’any 2017. Vidres-banner-de-256X256
El respecte i la igualtat entre tots dos equips va regnar en els primers compassos del partit. El quadre local va comptar amb la primera ocasió de la trobada. Zaza va cercar porteria amb un potent tir llunyà que va detenir, sense problemes, Sergio Asenjo. Minuts després, el migcampista castellonenc del Villarreal, Pablo Fornals, va replicar amb un tret des de la frontal de l’àrea que va atallar Net.

Des del primer minut, el quadre local va exercir una intensa pressió a l’eixida de la pilota del Submarí. No obstant açò, una transició ràpida entre Castillejo i Fornals en la medul·lar va desarborar el forrellat valencianista. El ‘8’ groc va connectar amb Bacca, a través d’una excel·lent pilota a l’espai. El davanter colombià, solament davant Net, va enganyar al porter brasiler amb una magnífica execució al primer pal. El Villarreal s’avançava a Mestalla.

DaniRaba1

Rodrigo Hernández i Antonio Latorre, pugnen per una pilota. FOTO: LALIGA

Després del tant, els grocs van fer un pas arrere i van frenar amb èxit les escomeses dels locals, que van eixamplar les bandes i a força de centres laterals, van tractar de signar la igualada. Després de 20 minutos de gran ofici, els grocs es van marxar al descans amb avantatge en el marcador.

El segon temps es va reprendre amb una ocasió del València. Zaza es va topar amb un brillant Sergio Asenjo, que va traure a relluir una espectacular manyopla per a salvar al quadre groc. Calleja demanava paciència als seus. Demanda atesa pels futbolistes ‘groguets’ que li van donar pausa al joc i van començar a construir un futbol més elaborat.

Transcorregut la primera cambra d’hora del segon temps, Gabriel va enviar al travesser un precís *testarazo després d’un servei de cantonada. Immediatament després, Zaza, que acabava de ser amonestat per protestar, va veure la segona groga després d’una dura entrada a Bakambu dins de l’àrea ‘grogueta’.

villa22

Dani Raba va eixir al camp intervinguda la segona part. FOTO: LALIGA

Amb un més sobre el verd, la serenitat en el quadre groc semblava fonamental per a lligar el partit. Els blanquinegres, malgrat estar amb un home menys, no van cessar en el seu intent de posar l’empat en el marcador. En el minut 70, a punt va estar Soriano d’anotar la segona diana al contraatac. Després d’una conducció de 30 metres, el seu tret des de la frontal es va marxar desviat.

A deu minuts del final, el col·legiat va mostrar la segona groga a Trigueros, quedant-se el Villarreal també amb deu futbolistes. Els últims compassos de xoc van ser frenètics. L’ocasió més clara va estar en els peus de Cheryshev, que no va poder aprofitar un notable centre lateral. Finalment, el Submarí es va adjudicar els tres punts davant el València, encadenant així el seu tercer triomf de lliga consecutiu en el feu valencianista.

FITXA TÈCNICA:

-0- VALÈNCIA: Net; Montoya, Garay, Gabriel, Bategue (Mina, m. 69); Kondogbia, Parell, Guedes, Pereira; Rodrigo i Zaza.

-1- VILLARREAL: Asenjo; Mario, Víctor Ruiz, Álvaro, Rukavina; Rodrigo, Trigueros, Castillejo (Soriano, m. 67), Fornals; Bacca (Raba, m. 54) i Bakambu.

EL GOL: 0-1. Min. 23: Bacca.

ÀRBITRE: Trujillo Suárez (Col·legi Canari). Va amonestar als locals *Kondogbia, Parell, Gabriel, Net i Montoya; així com als visitants *Fornals, Álvaro i *Rukavina. Va expulsar per doble cartolina a Zaza en el 60’ i a Trigueros en el 82’.

CAMP: Estadi de Mestalla, davant 39.181 aficcionats.