Dimecres, 8 de Maig, 2024  |
El Villarreal aconsegueix la victòria després de remuntar davant el Qarabag a l’Europa League (1-3) El Villarreal aconsegueix la victòria després de remuntar davant el Qarabag a l’Europa League (1-3)

- 29 Octubre, 2020 -

Paco Alcácer, en dues ocasions, i Yeremi Pino li van donar el triomf a l’equip groc després del gol inicial de Owusu. 2 de... El Villarreal aconsegueix la victòria després de remuntar davant el Qarabag a l’Europa League (1-3)

Paco Alcácer, en dues ocasions, i Yeremi Pino li van donar el triomf a l’equip groc després del gol inicial de Owusu. 2 de 2 i 6 punts en competició europea per als de Emery

Guillem Broch// Vila-real Informació

El Villarreal va patir per a emportar-se els tres punts en la segona jornada de l’Europa League davant el Qarabag. Els locals van aconseguir posar-se davant en el marcador per mediació de Owusu, però el conjunt groc li va donar la volta amb gols de Yeremi Pino i Alcácer per partida doble. Els de Unai Emery segueixen amb pas ferm en la competició europea i han aconseguit la victòria en les seues dos únics partits.

Unai Emery va apostar per repetir d’inici amb el mateix esquema que tan bon resultat li va donar en la primera jornada davant el Sivasspor, el 4-4-2. Però aquesta vegada, va substituir a Coquelin, Baena i Albiol per Iborra, Pedraza i Pau Torres. Així va quedar l’onze inicial ‘groguet’ per al partit davant el Qarabag: Gerónimo Rulli, el porter de l’Europa League, en porteria; la línia defensiva per a Peña, Foyth, Pau Torres i Pedraza; en el centre del camp Trigueros i Iborra; en les ales Chukwueze i Jaume Costa i a dalt amb la dupla entre Take Kubo i Bacca.

El partit va arrancar amb molta violència per part del Qarabag, en tot just 12 minuts el conjunt local comptava amb 2 grogues per a Romero i Ozobic. A més, pel que fa a la possessió, el Vila-real va començar manant i donant senyals de domini absolut. L’equip de Emery es va assentar en l’àrea rival de la mà de jugadors com Kubo i Chukwueze.

En un córner va arribar una de les més clares per al Villarreal. Bacca va rematar al pal un gran centre de Manu Trigueros des de la cantonada, sembrant el pànic en Basaksehir Stadium. Minuts més tard la mala sort va tornar a donar amb els de Emery, aquesta vegada va ser Rubén Peña qui després d’una rematada bombada va disparar al travesser. Seriosos problemes per als de Magomedalíyev, que van veure com la fusta els salvava en dues ocasions seguides.

El domini del Villarreal era total, i Trigueros va estar a punt d’estrenar el marcador després d’una gran falta en la qual Magomedaliyev va haver d’esforçar-se al màxim. Els grocs ho van continuar intentant de totes les formes possibles, però sense cap èxit. D’aquesta manera es va arribar al descans amb l’empat sense gols.

El Villarreal necessitava fer un pas avant si volia emportar-se els tres punts en la segona part. I d’aquesta manera va saltar al terreny de joc, els groguets van començar a insistir per la banda esquerra amb les incorporacions de Pedraza. El lateral cordovès va realitzar un gran centre que Chukwueze va estar a res de convertir en el 0-1.

Take Kubo va emergir com el líder del Villarreal, el jugador japonés no es va espantar davant la força dels defenses locals i va generar diverses ocasions per als seus companys. En la primera, Chukwueze va errar un tret des del punt de penal, i pocs minuts més tard, Jaume Costa va apuntar a la xarxa des d’una posició més escorada.

Unai Emery va decidir que era el moment de canviar algunes peces en l’equip groc. Alcácer, Moi Gómez i Yeremi Pino van entrar al terreny de joc en substitució de Kubo, Jaume Costa i Bacca. No obstant això, el que va arribar va ser el gol local, Andrade va realitzar una magnífica assistència perquè Owusu afusellara a Rulli. Els grocs es col·locaven per darrere en el marcador després de meréixer més.

El Villarreal no va tardar a respondre al punt del Qarabag. I un minut més tard, l’acabat d’ingressar Yeremi Pino va baixar la pilota i el va posar, de tir sec, en l’esquadra dreta. Espectacular jugada del jove jugador groc per a empatar el partit que continua sorprenent cada vegada que Emery li dóna minuts. A més, segons uns certs mitjans es troba en l’òrbita de diversos clubs europeus.

I va arribar la remuntada groga, i ho va fer de la mà de Paco Alcácer. El davanter valencià, com en la primera jornada davant el Sivasspor, va ser clau per al Villarreal i va anotar el punt de la victòria en el minut 85. El gol va estar precedit per una bona conducció de Yeremi Pino i un magnífic passe de Samu Chukwueze. El Villarreal havia aconseguit donar-li la volta al marcador en tot just 5 minuts.

Poc més va donar de si l’enfontament, Emery va realitzar dos canvis més en els últims minuts i va tractar d’acabar el partit l’abans possibles. Just sobre la botzina va arribar l’últim gol del Villarreal, Paco Alcácer va completar el seu particular doblet des dels 11 metres. El 3-1 va ser el resultat final del encontre que deixa al Villarreal amb sis punts en dos partits.

-1- QARABAG: Makhammadaliev; Huseynov, Mammadov, Medina, Guerrier; Qarayev, Andrade (Ibrahimli, min. 92), Ozobic (Ibrahimli, min. 61); Romero (Matic, min. 61), Kwabena (Bayramov, min. 92) y Zoubir (Jafarguliyev, min. 83).

-3- VILLARREAL: Rulli; Peña, Foyth (Funes Mori, min. 92), Pau Torres, Costa (Yeremi Pino, min. 74); Iborra, Trigueros, Pedraza, Chukwueze (Baena, min. 86); Kubo (Moi Gómez, min. 74) y Bacca (Alcácer, min. 75).

GOLS: 1-0, min. 78: Owusu. 1-1, min. 80: Yeremi Pino. 1-2, min. 85: Alcácer. 1-3, min. 85: Alcácer (penal).

ÀRBITRE: Pavel Orel (República Txeca). Grogues per a Andrade, Huseynov, Romero i Ozobic en el Qarabag i per a Iborra al Villarreal.

CAMP: Basaksehir Fatih Terim Stadium. Públic limitat.