Dissabte, 18 de Maig, 2024  |
El Villarreal aconsegueix els 3 punts en el debut a Europa League davant el Sivasspor (5-3) El Villarreal aconsegueix els 3 punts en el debut a Europa League davant el Sivasspor (5-3)

- 22 Octubre, 2020 -

Els golejadors grocs van ser Kubo, Bacca, Foyth i Alcácer, per partida doble. A més,el partit va suposar el debut de Gerónimo Rulli i... El Villarreal aconsegueix els 3 punts en el debut a Europa League davant el Sivasspor (5-3)

Els golejadors grocs van ser Kubo, Bacca, Foyth i Alcácer, per partida doble. A més,el partit va suposar el debut de Gerónimo Rulli i Juan Foyth.

Guillem Broch// Vila-real Informació

El Villarreal va disputar el primer partit de l’Europa League en l’Estadi de la Ceràmica davant el Sivasspor. El conjunt dirigit per Unai Emery va sumar els 3 punts després d’un partit boig en el qual la defensa no va ser protagonista. Prova d’això va ser el resultat, 5-3. Els golejadors grocs van ser Kubo, Bacca, Foyth i Alcácer, per partida doble. A més, el partit va suposar el debut de Gerónimo Rulli i Juan Foyth. D’altra banda, Rubén Peña i Coquelin van tornar a l’11 inicial després de superar les seues respectives lesions.

Unai Emery va decidir apostar per un 11 diferent al que ens té acostumats. Diversos jugadors van debutar com a titulars en la present temporada, a més, Gerónmio Rulli i Juan Foyth van disputar els seus primers minuts de groc. El tècnic va repetir amb l’esquema que li està funcionant tan bé en les últimes jornades, el 4-3-3. En aquesta ocasió, els titulars van ser els següents: el debutant, Gerónimo Rulli, sota pals; línia defensiva per a Jaume Costa, Raúl Albiol, Juan Foyth i el ja recuperat, Rubén Peña; el centre de camp per a Francis Coquelin, Manu Trigueros i Kubo; mentre que Carlos Bacca, Chukwueze i Baena van formar la punta d’atac.

El Villarreal va eixir des del primer minut per la victòria. Pel que poc van tardar a arribar les ocasions. No s’havia arribat al minut 13 quan els ‘groguets’ van estrenar el marcador degut a les facilitats oferides pel porter rival. El punt va ser obra de Take Kubo, qui va anotar a porta buida després d’un fluix rebuig de Samassa. D’aquesta manera, el jugador japonés sumava el seu primer gol amb la samarreta groga.

El conjunt groc no va baixar de marxa i va continuar generant ocasions i bon futbol. Pocs minuts més tard va arribar el segon gol ‘groguet’. En aquesta ocasió va ser *Kubo qui va assistir a Carlos Bacca perquè posara el 2-0 per al Villarreal. El davanter cafeter continua mantenint intacte el seu olfacte golejador i continua sent clau per a Unai Emery.

No obstant això, no tot van ser bones notícies per als locals. I després d’encaixar el segon tant, el Sivasspor va començar a trepitjar l’àrea groga amb major freqüència. D’aquesta manera va arribar el primer tant del conjunt turc. Una distracció en la defensa del Villarreal va provocar que Kayode afusellara a Gerónimo Rulli sense cap oposició.

No obstant això, el Villarreal no va tardar a reaccionar. Els pupils d’Unai Emery van aconseguir provocar un clar penal després de l’enderrocament a Carlos Bacca a l’interior de l’àrea. El davanter cafeter no va aconseguir superar a Samassa en els 11 metres i va desaprofitar l’última gran ocasió del Villarreal en la primera part.

Però els primers 45 minuts no van quedar ací i el conjunt visitant no va deixar d’intentar-lo. El Villarreal va començar a deixar espais en defensa i el Sivasspor els va aprofitar. Yatabare va rematar amb potència un centre des de la part esquerra de la defensa ‘groguet’ i va anotar el 2-2. Així es va arribar al final del primer període.

La segona part va arrancar amb ocasions per a tots dos conjunts, però, a poc a poc, el Villarreal va anar ensenyorint-se de la possessió. El tercer tant ‘groguet’ va arribar després d’un servei de cantonada, que el debutant, Juan Foyth, va manar el baló a la xarxa. D’aquesta manera va tornar la calma a la banqueta local i va suposar un got d’aigua freda per a les opcions turques.

El partit es va tornar boig i les alternances en el marcador van ser la prova d’això. El Sivasspor va tornar a empatar al marcador aprofitant la falta de contundència dels grocs. Una falta en la frontal de Foyth, va ser transformada de manera espectacular per Gradel. El jugador visitant va realitzar un colpeig impossible per a l’estirada de Rulli.

De nou el Villarreal va tornar a avançar-se en el marcador. Aquesta vegada va ser obra del màxim golejador ‘groguet’ fins al moment, Paco Alcácer. Chukwuez va realitzar una gran jugada individual i va filtrar una bona pilota a Alcácer qui va definir davant l’eixida del porter visitant. El punt va suposar el 4-3 mancant 15 minuts per al final del partit.

Però no va ser suficient per a Alcácer i pocs minuts més tard va tornar a marcar. Gran passe de Foyth que va deixar només al davanter valencià que va definir amb qualitat davant Samassa. El Villarreal sentenciava el partit i tancava un enfrontament amb molts alts i baixos. Alcácer signa, d’aquesta manera, el seu segon doblet de la temporada.

En el minut 79 va arribar el debut del jove Yeremi Pi. El jugador de la pedrera del Villarreal és una de la grans promeses i Emery va decidir donar-li una oportunitat que mai oblidarà. 10 minuts que li van servir per a quallar una notable actuació.

FITXA TÉCNICA:

-3- VILLARREAL: Rulli; Jaume Costa, Albiol, Foyth, Rubén Peña; Coquelin (Yeremi Pino, min. 79), Trigueros (Moi Gómez, min. 58), Álex Baena (Iborra, min. 45); Chukwueze, Kubo y Bacca.

-3- SIVASSPOR: Samassa; Yalcin, Osmanpasa, Camara, Ciftci; Cofie, Arslan (Claudemir, min. 80); Gradel (Oztekin, min. 82), Fajr, Yatabare y Kayode (Koné, min. 82).

GOLS: 1-0, min. 13: Kubo2-0, min. 20: Bacca2-1, min. 33: Kayode2-2, min. 45: Yatabare3-2, min. 57: Foyth3-3, min. 64: Gradel4-3, min. 74: Alcácer5-3, min. 78: Alcácer.

ÀRBITRE: Raczkowski (Polonia). Grogues per a Coquelin i Foyth en el Villarreal i Yalcin en el Sivasspor.

CAMP: Estadio de la Cerámica (sense públic).