Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Villarreal acaba tercer en el Carranza després de golejar al Cadis (0-3) El Villarreal acaba tercer en el Carranza després de golejar al Cadis (0-3)

- 13 Agost, 2017 -

Soriano va obrir el marcador i després del descans doblet de Bakambú va sentenciar en tres minuts El Villarreal acaba tercer en el Carranza després de golejar al Cadis (0-3)

Soriano va obrir el marcador i després del descans doblet de Bakambú va sentenciar en tres minuts

Vila-real Informació

El Villarreal  va acabar tercer en la LXII edició del Trofeu Ramón de Carranza. Els grocs (aquesta vegada de roig per la coincidència de colors) van superar per 0-3 a l’equip amfitrió, el Cadis, gràcies als gols de Soriano i Cédric Bakambu (2).

Fran Escribá va col·locar un onze totalment diferent al que ahir va jugar d’inici davant el Màlaga. El més cridaner va ser veure al jugador de la pedrera Ramiro Guerra en el lateral dret, ja que la seua habitual posició és la de migcampista. Va complir amb escreix. A dalt, la parella de Bakambu va ser un altera de la pedrera: Darío Poveda. Vidres-banner-de-256X256-2

Després d’uns primers minuts de tempteig, el Villarreal va colpejar. Roberto Soriano va rebre en la frontal, es va regirar amb elegància i va soltar una potent dretada que Cifuentes no va atallar. La pilota va acabar entrant amb suavitat en la porteria del Cadis (0-1, m. 17).

Deu minuts més tard va ser el Cadis el que va poder anotar. El col·legiat de la trobada, Expósito Jaramillo, va assenyalar un dubtós penal per mans de Rodrigo Hernández i Barral va enviar el posterior llançament des dels onze metres a la fusta. Era el segon penal que assenyalaven al Villarreal en dos partits del Trofeu Carranza. Tots dos no van acabar en la xarxa.

Al caient del descans, Bakambu va ser a punt d’ampliar la renda. Pablo Fornals va realitzar una genial passada interior per alt per a Darío Poveda, el canterano es va inventar un fantàstic cop de taló i Bakambu no va encertar a col·locar la pilota entre els pals amb tot al seu favor. Hauria sigut un golàs.

El franc-congolés es va rescabalar en la segona meitat. El ‘17’ va marcar amb suspens el 0-2 en aprofitar una passada en profunditat de Leo Suárez (m. 62, 0-2). Tan sol tres minuts més tard va arribar el 0-3. Darío Poveda va aprofitar un error de la saga del Cadis per a regalar el gol a Bakambu, que va aprofitar la ‘passada de la mort’ per a anotar a porta buida (m. 65, 0-3).

Amb aquesta victòria, el Villarreal tanca la pretemporada amb bones sensacions. El seu pròxim partit serà ja l’inici de LaLiga Santander davant el Llevant en l’estadi Ciutat de València (dilluns, 21 d’agost a les 20.15 hores).

-0- Cadis: Cifuentes; Roberto Corretja (Carpio, m. 79), Servando (Kecojevic, m. 63), Mikel Villanueva, Oliván; Álex (Garrido, m. 63), José Mari (Rubén Cruz, m. 85); Salvi, Imaz (Abdullah, m. 63), Aitor (Álvaro, m. 79); i David Barral.

-3- Villarreal: Barbosa; Ramiro, Bonera, Víctor Ruiz, Rukavina; Leo Suárez (Trigueros, m. 76), Fornals, Rodrigo, Soriano (Raba, m. 81); Bakambu (Sansone, m. 76) i Darío Poveda (Enes Ünal, m. 76).

Gols: 0-1. Min. 17: Soriano. 0-2. Min. 62: Bakambu. 0-3. Min. 65: Bakambu.

Àrbitre: Expósito Jaramillo. Groga al local Oliván i al visitant Fornals.

Camp: Ramón de Carranza. 9.760 espectadors.