Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villareal Femení aconsegueix emportar-se el trofeu COTIF per segon any consecutiu El Villareal Femení aconsegueix emportar-se el trofeu COTIF per segon any consecutiu

- 7 Agost, 2023 -

Les groguetes van derrotar en la jornada del diumenge al Llevant B per 1-2 amb gols de Fatou y Raquel El Villareal Femení aconsegueix emportar-se el trofeu COTIF per segon any consecutiu

Les groguetes van derrotar en la jornada del diumenge al Llevant B per 1-2 amb gols de Fatou y Raquel

El Villareal Femení va alçar el COTIF per segon any consecutiu després de derrotar en la final del tradicional torneig estiuenc al Llevant B, al qual les grogues van véncer amb gols de Fatou i Raquel Morcillo (1-2). Amb el triomf, les de Sara Monforte mantenen un gran balanç en aquest inici de pretemporada amb dues victòries en dos partits disputats.

Va ser una primera part d’anades i vingudes. Obstinades a donar espectacle, grogues i granotes es van disputar la pilota des de l’inici, però va ser un matiner gol del Submarí el que va desequilibrar la balança. En el primer minut, Soldevila va recuperar en el centre del camp, va cedir a Fatou i, després d’una carrera per la banda, la catalana posava el 0-1 amb un tir des de fora de l’àrea. A la vora del descans, just en una de les últimes jugades de la primera part, Marina posava l’empat per al Llevant B després d’una ràpida jugada de les valencianes.

Fidel al seu inici, el Villareal va tornar a avançar-se a l’inici del segon temps. Raquel Morcillo, amb un gran tir des de fora de l’àrea, posava el 1-2 en el marcador. Després del gol groc, el Llevant va tractar d’eixir, però les grogues van tancar bé totes les possibles vies per a acabar emportant-se el Trofeu COTIF per segon any consecutiu.