Dimecres, 15 de Maig, 2024  |
El Villareal Femení s’alça amb el trofeu Vila de Gràcia (2-4) El Villareal Femení s’alça amb el trofeu Vila de Gràcia (2-4)

- 21 Agost, 2023 -

Les groguetes es van imposar al CE Europa amb un doblet de la futbolista andorrana ,Tere Morató, i els gols d'Ainoa Campo i Cristina... El Villareal Femení s’alça amb el trofeu Vila de Gràcia (2-4)

Les groguetes es van imposar al CE Europa amb un doblet de Tere Morató i els gols d’Ainoa Campo i Cristina Cubedo

El Villareal Femení segueix en plena pretemporada. En aquesta ocasió, les groguetes es mesuraven al CE Europa en el trofeu Vila de Gràcia; una copa que van guanyar gràcies a la contundència i saber patir que van demostrar. Els gols van ser d’Ainoa Campo, Tere Morató (2) i Cristina Cubedo.

El conjunt dirigit per Sara Monforte es va mostrar amenaçador en la faceta ofensiva des de l’inici. De fet, un tret llunyà de Mar Imbergamo quasi donava la sorpresa. El CE Europa encara no s’havia recuperat de l’esglai quan Ainoa Campo, retallant des de la banda esquerra, marcava amb un xut des de fora de l’àrea (0-1). En el 18’, Tere aprofitava una passada d’Ainoa per a marcar el segon (0-2). I era la pròpia atacant andorrana qui, en el minut 29, tornava a batre a la portera catalana en un mà a mà (0-3). No obstant això, la tranquil·litat anava a durar poc. El CE Europa va augmentar la intensitat defensiva i va mostrar més arpa ofensiva, retallant les distàncies abans del descans gràcies a dues dianes de Clara (2-3).

En la segona part, el conjunt català va continuar estrenyent, però una mà excepcional d’Elena de Bou evitava l’empat quan corria el minut 63. Era en el 70’ quan Cristina Cubedo, aprofitava un servei de córner, per a rematar amb el cap i sentenciar la trobada (2-4).