Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Villareal Femení empata davant l’Espanyol 1-1 en el quart amistós de la pretemporada El Villareal Femení empata davant l’Espanyol 1-1 en el quart amistós de la pretemporada

- 17 Agost, 2023 -

Un gol de Kanteh en la segona part serveix al conjunt de Monforte per a signar taules davant els ‘pericos’ El Villareal Femení empata davant l’Espanyol 1-1 en el quart amistós de la pretemporada

Un gol de Fatou Kanteh en la segona part serveix al conjunt de Sara Monforte per a signar taules davant el conjunt ‘perico’

El Villareal Femení va disputar davant el RCD Espanyol el seu quart amistós de pretemporada. El conjunt dirigit per Sara Monforte va aconseguir un empat davant l’equip català, després d’una trobada molt igualada en el qual Fatou Kanteh va marcar el gol groc.

El RCD Espanyol es va avançar en el marcador pràcticament amb el xiulet inicial. De fet, el conjunt ‘perico’ va marcar en el minut 2 gràcies a una tremenda cabotada de Simona després d’un servei de córner. Les grogues van intentar refer-se mitjançant el seu joc combatiu, encara que no van poder crear perill en l’àrea rival a causa de l’agressivitat defensiva de les locals.

En la segona part, les de Sara Monforte van tirar d’arpa per a canviar el lluminós. De fet, les groguetes van pujar les línies defensives i van poder tindre una mica més d’efectivitat en atac, fins que va arribar la contra que va liderar Fatou Kanteh per a posar la trobada en taules (1-1) en el minut 60.

Fitxa tècnica:

RCD Espanyol: Ainhoa, Simona, Judit Pablos, Live Chamorro, María Lara, Mar Torras, Carol Marín, Del Álamo, Júlia Guerra, Laia Jordan, Aina Durán.

Villareal Femení: C. Carbonell; Giménez, Soldevila, Queralt (C. Cubedo, m. 70), Raquel; Nerea (Lucía Cánoves, m. 70), Virginia (Marta Muñoz, m. 76), Claudia I. (Ainoa, m. 46), F. Lara (Mar Imbergamo, m. 46); Tere (Lucía Romero, m. 65) i Vera Rico (Kanteh, m. 46).

Gols: 1-0. Min. 2: Simona. 1-1- Min. 60: Kanteh.

Àrbitra: Irene López Brustenga.

Incidències: Quart partit de pretemporada del Villareal Femení enfront del RCD Espanyol, celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.