Dimecres, 22 de Maig, 2024  |
El Villareal empata davant el OGC Niça 1-1 en el seu primer partit en de la Sela Cup El Villareal empata davant el OGC Niça 1-1 en el seu primer partit en de la Sela Cup

- 5 Agost, 2023 -

Brereton, el nou fitxatge, va anotar el primer gol del xoc i els francesos van posar la igualada poc després El Villareal empata davant el OGC Niça 1-1 en el seu primer partit en de la Sela Cup

Brereton va anotar el primer gol del xoc i els francesos van posar la igualada poc després

El Submarí va empatar en el seu primer partit de la Sela Cup a Newcastle davant el Niça (1-1). Ben Brereton va posar per davant als groguets, però el conjunt francés va empatar el duel amb un gol de Sanson uns minuts més tard.

El Villareal va començar el partit sent clar dominador de la trobada. Morales va protagonitzar les dues primeres ocasions, la primera després d’una assistència de Brereton per al madrileny, que no la va poder enganxar bé de primeres dins de l’àrea, i en la segona, un defensor va bloquejar el tir. Trigueros, per part seua, també ho va intentar des de la vora de l’àrea.

Després del descans, Setién va donar entrada als jugadors del filial Carlo i Tasende per a ajudar als seus companys del primer equip. No va tardar a avançar-se el Submarí amb gol de Brereton en el rebutge d’un penal que ell mateix va errar. No obstant això, el Niça va empatar ràpidament per mitjà de Sanson. Passada l’hora de joc, va debutar Requena, que aquesta mateixa setmana havia anotat el seu primer gol amb el filial, i també Rodri Alonso.

El Villareal s’enfrontarà demà al Newcastle en el mateix escenari per a tancar la seua participació en la Sela Cup.