Dimecres, 8 de Maig, 2024  |
El Villareal convenç i aconsegueix la primera victòria de la pretemporada front al Altach El Villareal convenç i aconsegueix la primera victòria de la pretemporada front al Altach

- 19 Juliol, 2023 -

L’equip groguet es va mostrar clarament superior a l'equip austriac amb els gols de Gerard Moreno, Alfonso Pedraza i Ramón Terrats El Villareal convenç i aconsegueix la primera victòria de la pretemporada front al Altach

L’equip groguet es va mostrar clarament superior al Altach amb els gols de Gerard Moreno, Pedraza i Terrats

El Villareal va sumar la seua primera victòria de la pretemporada davant el SCR Altach en un xoc on els grocs van ser molt superiors al conjunt austríac no sols en el marcador (0-3), sinó també en joc, ocasions i intensitat. El conjunt de Setién es va rescabalar així de la seua ensopegada inicial en el debut davant el St. Gallen amb un contundent triomf gràcies als gols de Gerard Moreno, Alfonso Pedraza i Ramon Terrats.

Va eixir molt més entonat l’equip groc en una primera part en la qual va tindre el control absolut del joc i va posar també les ocasions. Arraconant al conjunt local des de l’inici, el Villareal movia la pilota i tractava d’atacar per les bandes arrancant amb velocitat.

Al quart d’hora, en un dubtós fora de joc, Chukwueze avançava als grocs, però el col·legiat va acabar anul·lant el punt del nigerià. Cinc minuts després, Gerard Moreno no va perdonar i, en un servei de cantonada s’avançava a la defensa del Altach per a posar el 0-1 en el marcador amb una impecable rematada de cap.

En la segona meitat, els austríacs van eixir amb ànims renovats, però el Villareal no estava disposat a cedir. Amb un onze completament renovat respecte a la primera part, aquesta vegada van ser Ilias Akhomach -debut amb el Submarí- i Pedraza els que van portar de cap a la saga del Altach.

En el 57, una espectacular cavalcada del cordovés amb tir creuat inclòs va suposar el 0-2 en el marcador per a un Submarí que veia de nou reflectit en el marcador la seua superioritat en el camp. No va acabar ací el domini groc. A un quart del final, i després d’un aldarull en l’àrea, Terrats va empalmar un impecable tir a boca de canó en l’àrea davant el qual res va poder fer el meta del conjunt alpí.

La pròxima -i tercera- parada per al Villareal serà dissabte que ve 22 de juliol davant l’Hannover 96 en el HDI Arena de la ciutat alemanya (14.00h, en directe per Movistar+, DAZN i LaLiga +).

Fitxa tècnica:

SCR Altach: (onze 1a part) Stojanovic; Felix Strauss, Gugganig, Bähre, Edokpolor, Zwischenbrugger, Aigner, Gustavo Santos, Jurcec, Gebauer i Nuhiu. (onze 2a part) Eckmayr; Nelson, Reiner, Bischof, Reiter, Lukacevic, Owusu, Maksimovic, Jäger, Jan Jurcec, Fadinger.

Villareal CF: (onze 1a part) Jorgensen; Kiko F., Mandi, Abraham, Alberto M.; Santi C.V., Parejo, Trigueros; Chukwueze, Gerard i Yeremy. (onze 2a part): Reina; A. Alti, Hugo Pérez, J. Cuenca, A. Pedraza; Denis Suárez, Terrats, Capoue; I. Akhomach, A.J. Morales i Ferrari.

Gols: 0-1. Min. 21: Gerard Moreno. 0-2. Min. 57: Alfonso Pedraza. 0-3. Min. 74: Terrats.

Àrbitre: Daniel Pfister.

Incidències: Segon partit de pretemporada del Villareal davant el SCR Altach disputat en el Cashpoint Arena de la localitat austríaca davant 2.735 espectadors.