Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villareal cedeix davant el Newcastle en el seu segon xoc en St. James’ Park (4-0) El Villareal cedeix davant el Newcastle en el seu segon xoc en St. James’ Park (4-0)

- 7 Agost, 2023 -

Els blanc-i-negres, molt seriosos en defensa i amb una tremenda pegada a dalt, van fer valdre la seua contundència en atac per a emportar-se... El Villareal cedeix davant el Newcastle en el seu segon xoc en St. James’ Park (4-0)

Els blanc-i-negres, molt seriosos en defensa i amb una tremenda pegada a dalt, van fer valdre la seua contundència en atac per a emportar-se la Sela Cup

El Villareal no va poder davant l’amfitrió, el Newcastle United FC, en el seu segon partit de la Sela Cup, torneig organitzat pel conjunt anglés i en el qual es van enfrontar els grocs, Newcastle, el OGC Niça i la ACF Fiorentina (a la qual no es van mesurar els de Quique Setién).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els blanc-i-negres, molt seriosos en defensa i amb una tremenda pegada a dalt, van fer valdre la seua contundència en atac per a emportar-se el torneig gràcies a la seua doble victòria davant Fiorentina (2-0) i Villareal (4-0).

Potents arrere, els locals van eixir en tromba i, als cinc minuts, es posaven per davant amb un gran gol de Jacob Murphy, que va afusellar a Reina amb un duríssim tret a la vora de l’àrea. El Villareal va tractar de reaccionar, però el Newcastle es mantenia molt ferm arrere i concedia poques pilotes.

Les majors oportunitats van arribar de la mà de Gerard Moreno, que amb passades filtrades tractava de trobar a Baena i Sorloth. A punt va estar de donar en el clau el català en un parell d’ocasions, però la saga anglesa, ràpida al tall, va acabar per avortar cada arribada del Villareal.

En la segona part va canviar el guió fins al punt que el Submarí, en els primers deu minuts, va arribar a disposar de tres oportunitats claríssimes en les botes de Sorloth, Carlo Adriano i Mandi que van marxar fora per escassos mil·límetres.

No obstant això, no era la vesprada del Villareal. En el 61, i després d’una ràpida eixida de pilota, el Newcastle posava el 2-0 amb un tret ras i croat d’Harvey Barnes. Una sentència que es va veure ampliada amb el pas dels minuts amb una nova diana del propi Barnes i una altra de Joelinton.