Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Vila-real BC s’imposa al CB Pedreguer a domicili El Vila-real BC s’imposa al CB Pedreguer a domicili

- 20 Novembre, 2023 -

Les vila-realenses s’emporten el seu primer partit en terres alacantines per 51-70 Vila-real Informació El VRBC va tindre en la vesprada del dissabte el... El Vila-real BC s’imposa al CB Pedreguer a domicili

Les vila-realenses s’emporten el seu primer partit en terres alacantines per 51-70

El VRBC va tindre en la vesprada del dissabte el primer desplaçament de la temporada per a enfrontar-se al jove equip de CB Pedreguer. L’equip de la Plana Baixa va deixar el seu habitual color taronja i es va enfundar el segon equipament per a sumar una nova victòria en la classificació, però no sense abans treballar intensament per a aconseguir-la.

Un mal inici per a les xiques de Trini Bou feia presagiar que l’equip alacantí anava a sumar la seua primera victòria de la temporada, amb una espectacular Sara Roselló, que anotava en el primer quart 16 punts dels 23 que el seu equip aconseguia en els deu primers minuts de joc.

En el següent quart, el Vila-real BC va saber reajustar-se i amb una molt bona defensa va aconseguir empatar el partit per a poder anar-se al descans amb un marcador favorable d’un sol punt, 30-31.

La segona part va tindre una dinàmica molt més positiva per a les *vila-*realenses en tots els aspectes, obtenint un major percentatge d’encert i anotant 39 punts en els últims dos quarts.

El marcador final que mostrava el Pavelló d’Esports de Pedreguer va ser de 51-70, una victòria més per a l’equip de Trini Bou que aconsegueix un balanç de 3 victòria i 1 derrota per a seguir enganxat a la part alta de la classificació de Primera Divisió Femenina.