Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Vila-real BC s’emporta el derbi provincial El Vila-real BC s’emporta el derbi provincial

- 13 Novembre, 2023 -

Les de la Plana Baixa van encarrilar el partit amb una gran primera meitat El Vila-real BC va aconseguir la victòria aquest diumenge en... El Vila-real BC s’emporta el derbi provincial

Les de la Plana Baixa van encarrilar el partit amb una gran primera meitat

El Vila-real BC va aconseguir la victòria aquest diumenge en el derbi que els enfrontava al NBF Castelló, i ho va fer abrigallat per la seua afició en un Bancaixa quasi amb aforament complet. Una dada que feia presagiar el que anava a oferir el partit entre els dos equips castellonencs de Primera Divisió Femenina.

Les xiques de Trini Bou van eixir més endollades en la trobada que el seu rival, aconseguint un ràpid avantatge en els primers minuts que es va mantindre en el marcador fins al final del primer quart.

El segon quart va continuar amb la mateixa dinàmica que el primer, i l’equip vila-realense va ampliar el seu avantatge a 38-21, resultat amb el qual marxaven tots dos equips al descans.

El pas per vestuaris va igualar les tornes i va reflectir un partit diferent al viscut fins al moment en Bancaixa, oferint tots dos equips una tercera habitació intensa i atractiu per als espectadors.

Els últims deu minuts disputats, van caure del costat visitant, on les vila-realenses van veure reduïda el seu avantatge de vint-i-tres punts a set, 61-54, que va reflectir el marcador final.

La pròxima jornada a domicili

El VRBC es desplaçarà dissabte que ve fins a la localitat alacantina de Pedreguer, sent aquest el primer partit a domicili de les xiques de Trini Bou, que a causa d’ajornaments no ha pogut estrenar-se fora del seu feu.

L’equip vila-realense haurà d’emprar-se al màxim en la seua visita per a poder així continuar defensant la seua candidatura als llocs alts de la classificació.