Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Submarí signa un empat davant el Feyenoord en un partit de domini alternatiu El Submarí signa un empat davant el Feyenoord en un partit de domini alternatiu

- 28 Juliol, 2023 -

Els grocs, en un xoc de poques alternatives i molta lluita, es van avançar per mitjà de Capoue al caient del descans amb un... El Submarí signa un empat davant el Feyenoord en un partit de domini alternatiu

Els grocs es van avançar per mitjà de Capoue al caient del descans amb un autèntic golàs de volea a passada de Gerard Moreno

El Villareal va empatar davant el Feyenoord (1-1) al seu quart amistós de preparació de la pretemporada. Els grocs, en un xoc de poques alternatives i molta lluita, es van avançar per mitjà de Capoue al caient del descans amb un autèntic golàs de volea a passada de Gerard Moreno, però el conjunt neerlandés es va refer i va igualar poc després de la represa.

Va ser una primera part de molta disputa i poques ocasions. Amb un joc obert, tots dos equips van iniciar una llarga batalla des de l’inici pel control de la pilota. La millor per als locals va arribar pocs minuts després de l’inici amb un tremend llançament de falta amb efecte per part de Paixao que Jorgensen es va veure obligat a atallar amb una mà miraculosa.

No obstant això, van ser els grocs els que van acabar emportant-se el gat a l’aigua quan, a tres minuts del descans, Gerard va col·locar una passada màgica des de la dreta perquè Capoue, amb una espectacular volea directa i imparable, posara per davant al Vila-real.

Després del descans, el Feyenoord va eixir en tromba i, en el 52, igualava el marcador amb un gol de Jahanbakhsh de penal. Els locals van continuar estrenyent a la recerca de l’avantatge, però el Submarí es va recuperar i va començar a disputar de nou el domini al conjunt neerlandés. El partit també va servir perquè Sorloth i Gabbia, les dues últimes incorporacions grogues, disputaran els seus primers minuts amb la samarreta del Villareal.

En el 85 va arribar l’oportunitat més clara per als visitants. Morales es va quedar només davant el porter després d’una recuperació de Ilias Akhomach, però Wellenreuther va estirar per a repelar el tir del davanter madrileny.

Al final, taules en el marcador per als de Setién, que es mesuraran diumenge que ve 30 al Sporting de Portugal (Estadi José Alvalade, 21.00h, en directe per Movistar+, DAZN i LaLiga+) en el seu cinqué amistós de la pretemporada.