Dijous, 9 de Maig, 2024  |
El Submarí cau davant l’Sporting de Portugal en el seu cinqué amistós de la pretemporada El Submarí cau davant l’Sporting de Portugal en el seu cinqué amistós de la pretemporada

- 31 Juliol, 2023 -

Els de Quique Setién van dominar i van tindre clares ocasions en la primera part, però l'ordre i l'èxit a la contra dels locals... El Submarí cau davant l’Sporting de Portugal en el seu cinqué amistós de la pretemporada

Els de Quique Setién van dominar i van tindre clares ocasions en la primera part, però l’ordre i l’èxit a la contra dels locals van acabar per arruïnar el treball dels groguets

El Villareal no va poder en el seu cinqué amistós de la pretemporada davant l’Sporting de Portugal i va acabar cedint en la seua visita a l’Estadi José Alvalade (3-0) en la presentació oficial del conjunt portugués, el Trofeu Cinc Violinos. Els de Quique Setién van dominar i van tindre clares ocasions en la primera part, però l’ordre i l’èxit a la contra dels locals van acabar per arruïnar el treball del Submarí en el segon temps.

En la primera part, els locals van cedir la pilota quasi des del principi a l’espera de robar i eixir al contraatac, però el Submarí també va voler jugar les seues cartes. Ben plantat en el centre del camp, el conjunt de Setién explotava les bandes per a crear perill sense llevar l’ull als lisboetes, que intentaven colar-se amb constants passades al buit que van obligar a la defensa grogueta a emprar-se a fons.

El perill groc va arribar amb dos gols anul·lats. El primer a Gerard Moreno després d’una gran cabotada del català en una bona jugada d’equip del Villareal. El segon, invalidat també per fora de joc, es va produir després d’una jugada en banda de Morales. Va ser així mateix el madrileny el que va estavellar un duríssim tret contra el travesser just a la mitja hora de partit.

Per desgràcia, van ser els lusitans els que van acabar per avançar-se. Al caient del descans, Edwards, després d’una gran jugada personal, batia a Jorgensen amb un dur tret des de l’esquerra per a posar el 1-0 per als locals.

Després de la represa, el pla que els de Setién havien aconseguit avortar en la primera part, va funcionar per al Sporting de Portugal. Amb velocitat i molt còmodes al contraatac, els verd-i-blancs van aconseguir ampliar distàncies en el 71 amb un bon punt de Pedro Gonçalves que va ser confirmat minuts després per Paulinho amb el tercer i definitiu.

El pròxim compromís del Villareal serà el pròxim cap de setmana a Anglaterra amb la disputa de la Sela Cup en St. James Park. En ella, els grocs es mesuraran al OGC Niça en primer lloc (dissabte 5, 13.30h) i al Newcastle United -amfitrió del torneig- en segona instància (diumenge 6, 17.00h).