Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Barcelona remonta el marcador davant el Villarreal en La Ceràmica (1-2) El Barcelona remonta el marcador davant el Villarreal en La Ceràmica (1-2)

- 25 Abril, 2021 -

Samu Chukwueze va ficar el 1-0 al marcador, però el davanter Griezmann per partida doble, han marcat El Barcelona remonta el marcador davant el Villarreal en La Ceràmica (1-2)

Samu Chukwueze va ficar el 1-0 al marcador, però el davanter Griezmann per partida doble, han marcat

El Villarreal va caure davant l’FC Barcelona en l’Estadi de la Ceràmica (1-2). Els grocs, que van haver de jugar quasi mitja hora en inferioritat numèrica, no van aconseguir puntuar a casa davant els culers, que van fer valdre el doblet d’Antonie Griezmann per a emportar-se la victòria.

Per a enfrontar-se al FC Barcelona, Unai Emery va introduir quatre canvis respecte a l’últim encontre de LaLiga davant el Deportivo Alavés. El tècnic basc va fer variacions en la parcel·la defensiva, entrant en l’onze Sergio Asenjo, Foyth, Pau Torres i Alberto Moreno, que van ser suplents a Vitòria. L’entrada del defensa sevillà suposava la primera titularitat en un partit oficial aquesta temporada.

Els grocs van començar el partit amb molta energia, jugant-li de poder a poder a un FC Barcelona que arribava a l’Estadi de la Ceràmica immers en la lluita pel títol de lliga.

En el minut 15, l’FC Barcelona va comptar amb una gran ocasió per a avançar-s’en el marcador. Sergio Asenjo va signar una fabulosa intervenció, traient sobre la línia un tret dins de l’àrea xicoteta de Frenkie de Jong. Era la tercera oportunitat dels culers, que posaven a prova la solidesa defensiva de l’equip dirigit per Unai Emery.

Superat l’equador del primer temps, es van succeir deu minuts d’autèntica bogeria. El Villarreal es va avançar en el marcador amb un autèntic golàs de Samu Chukwueze. El davanter nigerià va rebre una excel·lent passada a l’espai de Pau, va deixar assegut a Jordi Alba amb un eslalon, es va desempallegar de Piqué i va driblar a Ter Stegen abans de batre la meta blaugrana.

Poc va durar l’alegria als grocs que, un sol minut després, van encaixar el punt de l’empat. Antonie Griezmann va superar a Sergio Asenjo amb una precisa i subtil vaselina.

El gol de la igualada va asseure com un pitxer d’aigua freda en les files grogues, que, després de cometre un error defensiu, van encaixar també el segon gol per mediació novament de Griezmann en el minut 34. Un dur colp per a l’equip d’Unai Emery.

En la segona meitat, amb el marcador en contra, el Villarreal va fer un pas al capdavant a la recerca del gol de l’empat. acabat de complir el quart d’hora del segon temps, Capoue va fregar el segon tant groc amb una rematada des del cor de l’àrea, que va detindre amb el peu Ter Stegen.

En el minut 66, el col·legiat va expulsar a Manu Trigueros per una entrada sobre Leo Messi. El talaverà va tocar l’esfèric, però després va impactar amb força sobre la cama de l’atacant argentí.

L’expulsió va ser decisiva i va suposar una frenada a les aspiracions grogues. No obstant això, l’equip d’Unai Emery, fent un últim esforç, no va desistir de la seua obstinació de buscar la porteria contrària. La millor oportunitat la va tindre Gerard Moreno, que, en el minut 77, va enviar desviat un tret dins de l’àrea.

Villarreal CF: S. Asenjo; Foyth, R. Albiol (Mario Gaspar, m. 88), Pau, Alberto M (Estupiñán, m. 60).; M. Trigueros, Capoue (Moi Gómez, m. 76), Parejo, Chukwueze (Yeremy, m. 88); Gerard y Paco Alcácer (Coquelin, m. 60).

FC Barcelona: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergio (Araujo, m. 87), F. De Jong, Dest (Sergi Roberto, m. 45); Messi, Griezmann (Dembelé, m. 79), y Pedri (Ilaix, m. 63).

Gols: 1-0. Min. 26: Chukwueze. 1-1. Min. 27: Griezmann. 1-2. Min. 34: Griezmann.

Àrbitre: Del Cerro Grande (Comité madrileny): Va amonestar als locals Raúl Albiol i Pau, així com als visitants Griezmann i Busquets. Va expulsar a M. Trigueros amb roja directa en el minut 66.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i l’FC Barcelona corresponent a la jornada 32 de LaLiga 2020/21 celebrat en l’Estadi de la Ceràmica.