Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
Desena victoria consecutiva per al FACSA Vila-real BC Desena victoria consecutiva per al FACSA Vila-real BC

- 23 Març, 2021 -

El pròxim partit per a les xiques de Trini Bou serà davant l'Adesavi en terres alacantines el dissabte 27 Desena victoria consecutiva per al FACSA Vila-real BC

El pròxim partit per a les xiques de Trini Bou serà davant l’Adesavi en terres alacantines el dissabte 27 a les 19.00

Partit d’alt voltatge el viscut aquest passat diumenge en el pavelló Bancaixa en la segona jornada de la fase classificatòria d’ascens a Lliga Femenina 2.

El primer classificat del grup B, el CB Terralfás, va posar un ritme frenètic des de l’inici de la trobada emportant-se el primer quart per un 17 a 22.

Les xiques de Trini Bou, eixien amb parcial de 7 a 0 que les col·locava per davant de l’electrònic amb un 24 a 22 a l’inici del segon quart, alternança de canastres en tots dos equips per a anar al descans amb un triple sobre la botzina de la capitana del Facsa Vila-real BC, Marina Sempere per a deixar el marcador en un ajustat 43-41 per a les locals.

Després del descans se seguia amb la mateixa dinàmica de tota la trobada , alternança constant en el marcador per a arribar a l’últim i definitiu quart amb empat a 58.

En aqueix moment, les jugadores de Vila-real van tirar de casta i treball per a deixar al CB Terralfás amb tan sols 10 punts en aquest últim quart i així poder-se portar la victòria, la dècima consecutiva i segona en aquesta fase per un 74 a 68 final.

El pròxim partit per al Facsa Vila-real BC serà davant l’Adesavi en terres alacantines el dissabte 27 a les 19 hores.