Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal entra en crisi i mostra la seua pitjor cara enfront de l’Alavés (0-2) El Villarreal entra en crisi i mostra la seua pitjor cara enfront de l’Alavés (0-2)

- 27 Novembre, 2016 -

Els d'Escribá encadenen sols una victòria en els últims sis partits i deixen males sensacions El Villarreal entra en crisi i mostra la seua pitjor cara enfront de l’Alavés (0-2)

El Villarreal va perdre davant l’Alavés (0-2) en un partit en què es va veure sorprès en els compassos inicials pel conjunt vitorià, que va anotar dos gols en 17 minuts. A partir d’aquí, l’equip dirigit per Fran Escribá ho va intentar de totes les maneres possibles, però no va aconseguir perforar la porteria d’un inspirat Pacheco.

La primera gran ocasió del duel va ser per als grocs. Castillejo va realitzar una fantàstica paret amb Pato i el tir del ’19’ no va acabar en gol per molt poc.

L’Alavés es va posar per davant en el marcador al minut 7. Edgar va centrar des de la banda dreta, Deyverson va rematar de cap al pal i el rebuig el va aprofitar Ibai per batre Asenjo. El gol va esperonar els grocs, que es van anar cap amunt a la recerca de l’empat. Fregant el primer quart d’hora van estar a punt d’aconseguir-ho, amb un xut de Castillejo i un cop de cap de Mario, però en ambdues ocasions es van topar amb Pacheco.

Tan sols uns segons més tard va arribar el 0-2. Un error defensiu del Submarí va ser aprofitat per Camarasa per anotar amb suavitat davant l’eixida d’Asenjo. El partit estava costera amunt. Malgrat això, el Villarreal va seguir buscant la porteria rival amb afany. Així, abans del descans va poder retallar distàncies per mitjà de Mario, que va disparar massa creuat, i per Musacchio, que va rematar alt a l’àrea petita.

El Villarreal va eixir a per totes en el segon acte a la recerca d’un gol que li fiqués en el partit. Va estar a punt d’aconseguir-ho amb una falta a la frontal executada amb mestria per Samu Castillejo, però de nou Pacheco va evitar el gol amb una estirada.

Fran Escribá va moure la banqueta buscant la reacció. Cheryshev, Bakambu i Jonathan dos Santos van entrar al camp i l’equip va gaudir de diverses ocasions per marcar, encara que unes vegades per la falta de punteria i altres per les parades de Pacheco, el marcador ja no es mouria.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Samu Castillejo (Jonathan dos Santos, m. 76), Bruno, Trigueros, Soriano (Cheryshev, m. 46); Sansone (Bakambu, m. 68) i Pato.

Deportivo Alavés: Pacheco; Kiko F. (Vigaray, m. 84), Pantic, Zou Feddal, Theo; M. Llorente, D. Torres; Edgar (Espinoza, m. 72), Camarasa, Ibai (Raúl C., m. 61); Deyverson.

Gols: 0-1. Min. 7: Ibai. 0-2. Min. 17: Camarasa.

Àrbitre: Undiano Mallenco (C. Navarro). Groga als locals Jaume Costa i Bruno; així com als visitants D. Torres, Zou Feddal i Pantic.

Estadi: El Madrigal.