Dimarts, 7 de Maig, 2024  |
El Villarreal cau derrotat a Do Dragao per la mínima (1-0) El Villarreal cau derrotat a Do Dragao per la mínima (1-0)

- 7 Agost, 2016 -

Pato i Soriano van debutar com a titulars, i Musacchio va tornar a jugar de groguet El Villarreal cau derrotat a Do Dragao per la mínima (1-0)

El Villarreal ha caigut per la mínima enfront del FC Porto en la seua visita a l’Estadi Do Dragao, amb gol de André Silva (minut 12), la qual cosa suposa la primera derrota en els sis partits disputats en aquesta pretemporada. El partit va estar equilibrat i es va decantar per l’encert del conjunt portuguès en un desacoble defensiu groguet.

Amb les novetats en l’onze inicial pel debut de groc de Pato i Roberto Soriano, situats en l’atac i en la banda esquerra respectivament, la primera part es va repartir en ocasions i en el control del joc. El Villarreal va mostrar bona circulació de la pilota i eixida ràpida amb el joc interior i també per les bandes, però no va tenir la suficient precisió en els últims metres. Per contra, el Porto va aconseguir marcar en una de les dues ocasions que va disposar, a través de André Silva, qui va marcar a plaure en l’àrea xicoteta després de l’assistència de Otávio al minut 12.

Pato va donar mostres de la seua qualitat, va generar espais i va formar una bona societat amb Soldado en el front d’atac. El brasiler, que porta pocs dies de pretemporada, va notar el cansament en la segona part (va ser reemplaçat al minut 60 per Castillejo).

Després de la represa, el Submarí es va mostrar ordenat i sòlid en defensa, però li va faltar arribada per a generar volum d’ocasions. Marcelino va aprofitar per a veure alternatives de joc i va moure de posició a N’Diaye, qui va començar de central i després va passar al centre del camp -amb l’eixida de Musacchio-; Soriano va passar a ser el segon davanter –Pato va ser reemplaçat per Castillejo-; Trigueros es va situar en la banda dreta que ocupava Jona dos Santos i Víctor Ruiz va eixir com a migcampista en lloc de Bruno.

Sobre el final, Manu Trigueros podria haver fet justícia en una clara ocasió, però la seua rematada es va ser desviat.

Fitxa tècnica

Porto FC: Casillas; Maxi, Felipe, Marcano, Álex Trelles; Danilo, Herrera, Corona, André André; Otávio i André Silva

També van jugar: Rubén Neves, Varela, Adrián López, Evandro, Joao Carlos Teixeira, Layún, Bueno i Reyes.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, N´Diaye, Bonera, Jaume Costa; Bruno, Trigueros, Jonathan Dos Santos, Roberto Soriano; Pato i Soldado.

També van jugar: Musacchio, Víctor Ruiz, Mario González, Cantalapiedra, Samu Castillejo, Rodrigo, Rukavina i José Ángel.

Gol: 1-0 min.12: André Silva.

Àrbitre: Manuel Oliveira (Por).

Incidències: Partit de presentació del FC Porto en l’Estadi do Dragao enfront dels seus aficionats, davant 46.110 espectadors. Per la seua banda, va anar el sisè amistós de pretemporada del Villarreal CF.