Dissabte, 18 de Maig, 2024  |
El Florida de Catarroja fa valer la seua experiència per derrotar al CH Vila-real El Florida de Catarroja fa valer la seua experiència per derrotar al CH Vila-real

- 8 Novembre, 2016 -

Els Veterans del club es van reunir també per disputar la III Lliga Master de Veterans El Florida de Catarroja fa valer la seua experiència per derrotar al CH Vila-real

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

El Club Handbol Vila-real va perdre dissabte passat en el seu partit de la 8ª jornada, jugat al Pavelló Florida Universitària de Catarroja.

El partit va estar molt igualat en la primera part, fins i tot el Vila-real va anar per davant al marcador: 4-5 i 6-7. Al minut 25 es produïa l’empat a 12 i al descans el Florida guanyava 14-12. En la segona part, els universitaris, Florida és un centre educatiu universitari i d’educació secundària, van eixir fort i es van col·locar a tres gols 15-12, però els rogets del Vila-real es van posar a un gol, 17-16, al minut 40. A partir d’aleshores el fons físic, va anar minvant i la major experiència dels jugadors menys habituals del H. Florida va posar distància al marcador. Al minut 45 la diferència ja era de 5 gols, de 8 gols cinc minuts després, 26-18 i finalment el CH Vila-real es va deixar anar fins al final del partit: 33-21.

Explicarem que en aquesta 1ª Nacional “E”, on milita el CH Vila-real trobem tres grups d’equips, el Florida Universitària pertany a una classe mitja formada per sis equips, els punters: Elche CF, BM Agustinos i CH Maristes i per fi els de la classe baixa, on trobem al CH Vila-real per dalt en els mateixos punts trobem al H. Mislata i amb un punt més al BM Mora, i per baix sense guanyar cap partit i amb 2 punts i 1 punt respectivament, el H. Eivissa i el H. Nules-Port de Sagunt B. Aquesta és la lliga dels rogets i és contra ells contra els que ha de guanyar. Això no vol dir que no es puguen aconseguir més punts contra altres equips, sobretot en els partits de casa. Però els enfrontaments directes resoldran qui baixa i qui no.

Veterans handbol blau

No podem cloure hui sense parlar dels veterans del CH Vila-real que es va reunir de nou per jugar la III Lliga Master de Veterans. El Veterans d’Alacant i el CH Vila-real acompanyen als altres huit equips de la demarcació de València: BM Quart, Casa Godella, Maristes Algemesí, BM Puçol, Marni, Alaquàs, H. Mislata i Port de Sagunt.