Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
Clara derrota del CH Vila-real en la seua visita a Alcàsser (43-27) Clara derrota del CH Vila-real en la seua visita a Alcàsser (43-27)

- 27 Octubre, 2016 -

Els vila-realencs són ara al lloc 14 de la classificació, fora de les places de descens Clara derrota del CH Vila-real en la seua visita a Alcàsser (43-27)

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

bh vila-real 2El Club Handbol Vila-real va perdre en la seva visita a Alcàsser, al Pavelló Municipal, conegut com Cassalla, per un clar 43-27. La primera part va ser molt igualada, fins i tot amb avantatges d’un gol a favor de l’equip roget. Però els últims tres minuts de la primera part van ser claus i es va passar de 17-14 a un 19-14 al descans amb 5 gols d’avantatge per als de l’Horta Sud. En els primers 10 minuts de la segona part el partit ja es va anar decidint, l’avantatge era d’ 11 gols. D’aquí al final, el Vila-real es va anar deixant anar fins a encaixar aquesta derrota amb 16 gols de diferència. Cal incidir en el magnífic atac del CH Alcàsser Walker’s, amb gran resolució cara al gol, pel CH Vila-real va faltar una defensa més intensa, en canvi en atac va estar prou bé, recordem que la setmana anterior amb els mateixos gols, 27, es va guanyar el partit.

Poc a destacar pel que fa al joc d’equip, i és que els de la capital econòmica de la Plana Baixa, van aguantar escassament la primera part i en la segona l’Alcàsser amb la mateixa intensitat i rapidesa en els contraatacs no va baixar el ritme, i va seguir anotant fins als 43 gols finals. Destacarem a títol individual la capacitat golejadora dels joves de l’equip, vila-realencs de naixement i també des de la base al CH Vila-real, i que jornada a jornada van agafant confiança i donant més rendiment a l’equip, si més no en atac, magnífica notícia pel club. I és que és principi i filosofia del Club Handbol Vila-real que el club és per als joves, i tot es fa, per fer gran el club i que la joventut de Vila-real pugue jugar i gaudir de l’handbol. En funció del treball, de la responsabilitat i de la implicació dels propis jovens del club, xiquetes i xiquets, xics i xiques, el club tindrà una estructura forta, viva i equilibrada que permetrà jugar, fer esport, fer amics i competir amb resultats bons i sobretot dignes.

alex alfonsoAixí destacarem als jovens sèniors del CH Vila-real en el partit d’Alcàsser: Kevin Brandon amb 3 gols, Alfons Caballer amb 3 gols, Aaron Garcia amb 3 gols, Miguel Mena amb 2 gols, Pablo Villanueva, Luís Martínez amb 1 gol i farem menció especial del porter David Bueno, que és a més entrenador de l’Aleví Masculí, i ja va ser campió provincial de Lliga i Copa amb els benjamins la temporada passada. La seua important tasca com a porter, es sempre especialment feixuga quan els resultats són tan negativament gruixuts. Així que, amb el seu company porter David Gil, els porters s’alternen per jugar una part cadascú, el vila-realenc David Bueno porter, va patir especialment la golejada, i volem destacar també el seu bon treball, en este i en altres partits.

Com a curiositat fer esment de l’últim gol aconseguit per l’extrem Alejandro Alfonso Vives, que porta marcant l’últim gol del partit en 5 del 6 partits jugats fins ara, amb un total de 35 gols. Això suposa ser màxim golejador de l’equip, per davant d’Alex Guimerà amb 30 gols.

Els de Vila-real són ara al lloc 14 de la classificació, fora de les places de descens.

Places que ocupen, en aquesta 6ª jornada, el H Eivissa amb 2 punts i el Nules-Port Sagunt B amb 1 punt i que encara no han aconseguit la victòria.