Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal planta cara al Barcelona en el Camp Nou que al final s’adjudica els tres punts (2-0) El Villarreal planta cara al Barcelona en el Camp Nou que al final s’adjudica els tres punts (2-0)

- 2 Desembre, 2018 -

El Villarreal va perdre en la seua visita al Camp Nou (2-0). El conjunt groc va competir i va posar en destrets als blaugranes,... El Villarreal planta cara al Barcelona en el Camp Nou que al final s’adjudica els tres punts (2-0)

El Villarreal va perdre en la seua visita al Camp Nou (2-0). El conjunt groc va competir i va posar en destrets als blaugranes, que van estar més encertats i van acabar per decantar la balança al seu favor amb dos punts que van signar Gerard Piqué i Carles Aleñá. La pròxima cita per a l’equip de Javi Calleja serà el dimecres contra l’Almeria, en l’Estadi de la Ceràmica (20.30 hores), en partit de la Copa del Rei. Vidres-banner-de-256X256
Javi Calleja va apostar per un plantejament valent, amb l’únic canvi de Víctor Ruiz per Funes Mori, pel que fa a l’onze que va aconseguir la victòria a casa davant el Reial Betis. El Submarí va eixir al Camp Nou sense complexos i amb l’objectiu de barallar els tres punts davant el Barcelona.

En els primers minuts de la trobada el conjunt català va tractar de dormir el cuir, no obstant açò, es va topar amb un Vila-real vertical, que volia sorprendre als blaugranes. En el minut 3, Chukwueze es va fer amb l’esfèric i va protagonitzar una gran cavalcada pel costat dret. Després de deixar arrere a Jordi Alba, l’extrem nigerià va tractar de posar el cuir en l’àrea, però Ter Stegen va avortar l’oportunitat interceptant el cuir.

Deu minuts després, el Villarreal va comptar amb l’ocasió groga més clara de la trobada. Amb 0-0 en el marcador, Gerard Moreno va enviar al pal la pilota, després de guanyar-li la partida a Lenglet en una disputa dins de l’àrea.

L’equip de Calleja ho va intentar

El Submarí contestava la possessió local amb accions ràpides pels costats, on Fornals i Chukwueze, en rebre el cuir, tractaven de muntar el contraatac. Per la seua banda, el Barcelona bolcava el joc cap a un inspirat Dembelé, que posava en dificultats a la saga ‘grogueta’.

Santiago Cáseres pressiona al seu paisà Leo Messi. FOTO: LALIGA

En el minut 35, Piqué va avançar als locals amb una cabotada a l’eixida d’un córner. Després d’un defectuós servei de cantonada, Dembelé va penjar el cuir a l’àrea, on esperava Piqué per a enviar-ho al fons de la xarxa. Tres minuts després, Asenjo va aparèixer per a evitar el segon. El porter de Palència va repel·lir un tret de Leo Messi dins de l’àrea. A la vora del descans, va tornar a emprar-se per a atallar un altre xut, aquesta vegada des de la frontal, del jugador argentí.

Més del mateix després del descans

El segon temps va activar al Villarreal, que li va arrabassar la pilota al FC Barcelona. Els grocs van canviar les accions ràpides per les possessions en camp contrari. Cazorla, Trigueros i Fornals organitzaven amb criteri el joc groc. En el 66’, Santi Cazorla va enviar per sobre de la porteria una perillosa acció a pilota parada.

A-Villarreal4

Alfonso Pedraza intenta frenar l’avanç d’un jugador del Barcelona. FOTO: LALIGA

Amb el Submarí cercant l’empat, la trobada va arribar al seu tram final. En el 86’, Leo Messi va aprofitar un robatori en camp visitant per a filtrar una passada a l’espai cap a Aleñá, que va superar a Sergio Asenjo i va encarrilar el triomf local davant un lluitador Villarreal que, malgrat no comptar amb grans ocasions, va competir de tu a tu davant els culés.

-2- Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Lenglet, Piqué, Alba; Vidal (Aleñá, m. 70), Sergio, Rakitic; Dembelé, Coutinho (Malcom, m. 80) i Messi.

-0- Villarreal: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Pedraza; Cáseres, Trigueros (Bacca, m. 66), Cazorla (Raba, m. 87); Fornals, Chukwueze i Gerard (Toko Ekmabi, m. 79).

Gols: 1-0. Min. 35: Piqué. 2-0. Min. 86: Aleñá.

Àrbitre: Munuera Montero (Comitè andalús). Va amonestar als locals Lenglet i Alba; així com als visitants Víctor Ruiz, Álvaro González, Fornals i Pedraza.

Incidències: Camp Nou davant 73.003 espectadors.