Dilluns, 6 de Maig, 2024  |
Les decisions arbitrals i la falta d’encert deixen al Villarreal fora de la Copa del Rei Les decisions arbitrals i la falta d’encert deixen al Villarreal fora de la Copa del Rei

- 11 Gener, 2017 -

Fernández Borbalan anula un gol legal a Castillejo, i la Real anota en la seua única arribada a porteria (1-1) Les decisions arbitrals i la falta d’encert deixen al Villarreal fora de la Copa del Rei

Adéu a la Copa del Rei. El Villarreal va caure eliminat del torneig del ‘KO’ a l’empatar davant la Real Sociedad a l’Estadi de la Ceràmica (1-1). Els grocs necessitaven remuntar el 3-1 del partit d’anada, però no va ser possible. Va ser un partit intens que va estar marcat, inevitablement, per la polèmica arbitral. El col·legiat del partit va anul·lar un gol legal a Samu Castillejo per un inexistent fora de joc que hauria suposat l’empat a un al marcador.

El Submarí va eixir més entonat que el seu rival, buscant la porteria contrària encara que sense precipitar-se. Els grocs necessitaven dos gols per classificar-se, però encara quedaven molts minuts de joc. Bruno va fregar el gol amb un potent xut que va rebutjar Rulli amb dificultats després d’una gran jugada en què Castillejo va centrar i Sansone va deixar passar entre les cames perquè disparés el capità groc.

Es complia el primer quart d’hora i la Real Sociedad no havia arribat amb perill, però va anotar en la seva primera gran ocasió. Oyarzabal va marcar amb un xut amb l’esquerra creuat enganxat al pal (0-1, m. 15).

La jugada polèmica del duel va arribar pocs segons després. Bruno va filtrar un genial passada interior i Castillejo va superar a Rulli marcant l’empat, però el col·legiat va anul·lar el gol per un inexistent fora de joc. Tot semblava estar en contra, però el Submarí no es va rendir. Santos Borré, titular al costat de Sansone en l’atac, va disparar gairebé sense angle i la pilota va acabar estavellant-se al pal curt.

El Villarreal necessitava tres gols per empatar l’eliminatòria. Va aconseguir el primer fregant el temps de descans. Sansone va executar amb mestria un lliure directe que va xocar amb el pal i Soriano, molt atent, va marcar a porta buida.

La segona part va ser un monòleg groc. L’equip de Fran Escribá va monopolitzar la possessió de la pilota a la recerca d’una remuntada heroica que finalment no va arribar. El proper partit de Lliga del Villarreal serà aquest dissabte contra el Deportivo de la Corunya a Riazor (20.45 hores).

Villarreal CF: Asenjo; Rukavina, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Samu Castillejo (Jonathan dos Santos, m. 68), Bruno, Rodrigo, Soriano (Trigueros, m. 77); Sansone i Santos Borré (Pato, m. 61).

Real Sociedad: Rulli; Zaldua, Aritz, Íñigo Martínez, Yuri; Illarramendi, Xabi Prieto, Zurutuza (Gaztañaga, m. 82); Canales (Granero, m. 71), Oyarzabal; i Willian José (Juanmi, m. 46).

Gols: 0-1. Min. 15: Oyarzabal. 1-1. Min. 44: Soriano.

Àrbitre: Fernández Borbalán (C. Andalús). Groga als locals Samu Castillejo, Santos Borré i Víctor Ruiz; així com als visitants Willian José, Juanmi, Illarramendi i Gaztañaga. Va expulsar amb vermella directa a Sansone (m. 88).

Incidències: Partit corresponent a la tornada de la ronda de vuitens de final de la Copa del Rei disputat a l’Estadi de la Ceràmica.