Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El CH Vila-real pateix davant el BM Florida Universitària una dura derrota (26-32) El CH Vila-real pateix davant el BM Florida Universitària una dura derrota (26-32)

- 16 Març, 2017 -

Va destacar Sasa amb 9 gols i la important tasca defensiva de Raül Martí El CH Vila-real pateix davant el BM Florida Universitària una dura derrota (26-32)

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

Trista derrota del CH Vila-real al Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real davant del Florida Universitària. El partit corresponia a la jornada 23 de la lliga de 1ª Nacional Masculina grup E.

Amb una gran primera part els vila-realencs es van avançar al marcador després del 0-1 inicial, fins a quatre gols, i no va ser fins el minut 17, que el rendiment físic va baixar entre els rogets i el Florida va aconseguir el 14-15. Així el Florida es va mantindré per dalt d’un o dos gols fins al descans, 16-17.

La segona part va seguir en la mateixa línia fins el minut 45 que novament el cansament va passar factura als rogets.

Cronica Handbol32.

I els de Catarroja, van començar a distanciar-se a l’electrònic, al minut 50 els guarismes eren 23-27. I pot ser un temps mort, haguera capgirat la situació, però també és cert que la inferioritat del Florida donava cert avantatge i la possibilitat de retallar i tornar a entrar al partit. Dissortadament l’avantatge va augmentar fins els set gols i Abel Rico va demanar temps. A set minuts del final i set gols per baix pareixia difícil, i encara que la diferència es va escurçar a quatre gols, la realitat es va imposar i al minut 56 es va estabilitzar en els sis gols fins el final amb el resultat de 26-32.

Destacarem als golejadors Sasa amb 9 gols, Pablo Fernández i Àlex Guimerà amb 6 i Nahuel amb 3 gols. I la important tasca defensiva de Raül Martí.

La setmana vinent visita al líder destacat, Agustinos d’Alacant, que té 43 punts i segueix imbatut, amb l’objectiu de fer un bon partit i que els menys habituals tinguem opcions de refermar-se.

Un grup d’alumnes de l’Institut Broch i Llop, acompanyats dels seus professors, van acudir al partit per fer un treball sobre handbol per a l’assignatura d’Educació Física.

Alguns tècnics del CH Vila-real, van realitzar unes quantes sessions pràctiques a l’IES la setmana passada. Esperem que tornen per seguir animant al CH Vila-real.