Dilluns, 6 de Maig, 2024  |
Claudia Artero i Ariana Gómez planten cara al nacional i es fan amb el bronze i la sexta posició Claudia Artero i Ariana Gómez planten cara al nacional i es fan amb el bronze i la sexta posició

- 10 Març, 2021 -

Antequera ha acollit el campionat Nacional sub20 en Pista Coberta on les atletes de Vila-real van tindre una actuació més que destacable Claudia Artero i Ariana Gómez planten cara al nacional i es fan amb el bronze i la sexta posició

Antequera ha acollit el campionat Nacional sub20 en Pista Coberta on les atletes de Vila-real van tindre una actuació més que destacable

Aquest cap de setmana es va celebrar a la ciutat malaguenya d’Antequera el Campionat Nacional sub20 en Pista Coberta on les atletes de Vila-real van tindre una actuació més que destacable.

Claudia Artero va prendre part a la prova de 400 mll on partia des de la 5a posició amb una marca de 57,37 que havia aconseguit dies abans a Madrid. A la seua semifinal va deixar clar que estava en un estat de forma òptim, millorant el seu registre fins a 56,73 i aconseguint la 2a posició que li faria el pas directe a la final.

L’endemà en una final amb moltíssim nivell, va saber aguantar la posició des del principi de la carrera imposant-se a rivals amb millor marca i d’un any més que Claudia. Amb una marca de 57,04 va fer-se amb la medalla de bronze.

Per la seua part, Ariana Gómez, arribava amb la 8a marca de totes les participants. Un hivern amb problemes físics, li ha impedit poder entrenar al 100% i demostrar la seua qualitat. Amb 5 intents realitzats i superant les alçades corresponents, finalment amb una marca d’1,60 va aconseguir la 6a posició.