Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
El Villarreal B elimina al Porto i es classifica per a la final de la Premier Youth League (1-2) El Villarreal B elimina al Porto i es classifica per a la final de la Premier Youth League (1-2)

- 21 Abril, 2016 -

Cantalapiedra i Mario han sigut els autors de estos gols de la victòria grogueta a Londres El Villarreal B elimina al Porto i es classifica per a la final de la Premier Youth League (1-2)

F.F/Vila-real Informació

El Villarreal B s’ha classificat per a disputar la final de la Premier League Cup International O21, després de superar al Porto en les semifinals per un ajustat 1-2, gràcies a un gol de Mario que va evitar decidir el finalista en la pròrroga. El conjunt de Paco López jugarà la final contra el PSV Eindhoven que es va desfer del Chelsea (1-2). La final està programada per al dimecres 4 de maig.

En arrancar el partit va marcar el conjunt grogut. Passada en profunditat de Carlos Martínez sobre Aitor Cantalapiedra que davant l’eixida del porter li va elevar la pilota, per a establir el 0-1 quan sols s’havien disputat quatre minuts. Amb aqueist marcador es va arribar al descans.

En la segona meitat, i després que Chuca tinguera en les seues botes el 0-2, el conjunt portuguès va començar a arribar amb perill sobre la porteria d’Ander Cantero. En el minut 74 arribaria l’empat anotat per Ismael León. Quan la pròrroga començava a fer-se vore en el The Donen Stadium, el jove Mario es va quedar sol davant el porter del Porto i va establir l’1-2 final, al minut 87.

El Villarreal B jugarà la final contra els holandesos del PSV Eindhoven el pròxim 4 de maig, sols un día abans de que el Villarreal juegue la tornada de la semifinal de la Europa League en Anfield.