Dimarts, 7 de Maig, 2024  |
Ocasió perduda del CH Vila-real per eixir del descens al perdre (22-30) davant l’UD Levante BM Marni Ocasió perduda del CH Vila-real per eixir del descens al perdre (22-30) davant l’UD Levante BM Marni

- 16 Febrer, 2018 -

El cadet femení va guanyar la tornada de la semifinal contra el BM Llíria per un contundent (25-10) Ocasió perduda del CH Vila-real per eixir del descens al perdre (22-30) davant l’UD Levante BM Marni

El cadet femení va guanyar la tornada de la semifinal contra el BM Llíria per un contundent (25-10)

Vila-real Informació/Vicent Cerdà

La realitat és que el CH Vila-real està a dos punts d’eixir de la zona de descens, una sola victòria

I els números finals fan pensar en 14 o 16 punts els necessaris per la salvació, i això seria guanyar quatre o cinc partits. Amb el nivell que mostra l’equip i la fortalesa precisament als moments més importants fan ser optimistes al club i al seu entorn. I l’objectiu és possible.

Pel que fa al partit poca història va tindre els valencians es van avançar fins a 6 gols a la meitat de la primera part. Els rogets van intentar reduir distàncies per entrar de nou al partit però dels quatre gols no van poder baixar mai la diferència i és sobreeixia sempre el seu porter que va fer més de huit aturades de gol, que van mantindré l’avantatge del Marni.

El resultat al descans va ser de 11-15 i la diferència es mantenia a l’inici de la segona part però al minut 38 una molt rigorosa exclusió de Sasa Djukic va provocar una airada protesta per part del serbi, que va respondre l’àrbitre amb una roja fulminant, seguida de targeta blava. Este incident va descentrar als homes de Toni Malla uns minuts que va aprofitar el Marni per anar-se’n primer de set gols i al 45 ja guanyava de nou gols. Es va intentar recompondre l’equip però l’experimentat equip del tècnic Juan Angel Perdigón va saber mantindré l’avantatge i amb una dolenta aplicació del joc passiu per part dels àrbitres va suposar que a cinc minuts del final el Marni portava set gols més que els rogets.

Finalment (22-30) i a esperar el pròxim partit que serà contra el BM Elche Vulcanizados Alberola, en la ciutat de les palmeres. A destacar el debut en 1ª divisió del jove porter Ivan Forner.

Pel CH Vila-real van jugar: David Bueno i David Gil (porters), Àlex Guimerà (6), Alejandro Alfonso (5), Nahuel Cada (3), Pablo Melo (2), Marc Carda (2), Youcef Haddallah (2), Sasa Djukic (1), Aaron Garcia (1), Carlos Sánchez, Paco Reina, Joan Mateu, Ivan Forner i Juan Reina.

La directiva segueix treballant per reforçar l’equip en la mesura del que es pot aconseguir i trobar a estes alçades de la temporada. I així ha fitxat a Daniel Rustarazo Carbonell procedent del BM Llíria s’incorpora a l’equip de 1a estatal. Daniel és un jugador de tan sols 18 anys, que aportarà ritme, verticalitat, il·lusió i treball.

El CH Vila-real vol donar les gràcies al BM Llíria @balonmanolliria per les facilitats i la bona entesa.

El cadet femení es classifica per la final de la lliga

Captura de pantalla 2018-02-16 a las 23.44.13El cadet femení va guanyar la tornada de la semifinal contra el BM Llíria per un contundent (25-10), i així va eixugar amb solvència la derrota que havia patit en terres edetanes (17-14).  El partit va ser en tota la primera part incert pel resultat, al descans es repetia el resultat de Llíria però a la inversa (9-6). En la segona part les rogetes de Natanael Blánquez, al minut 10 es distanciaven de sis gols i ja de manera paulatina van anar augmentant la diferència fins els quinze gols finals.

A destacar la maduresa de la jove infantil Paula Cantavella magnífica tan en defensa com en atac va fer tres gols. Les baixes han minvat la força del cadet A, i l’aportació de la jugadora infantil és molt important. Gran nivell de totes les jugadores amb un bon joc col·lectiu. Van jugar:

CH Vila-real: Salma Sesé (portera) Ainhoa Navarro (8), Yasmina Hajji (4), Marina Chavero (4), Paula Cantavella (3), Sulema Sánchez (3), Marta Traver (2), Ainhoa Bou, Blanca Catalan.