Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El CH Vila-real és victima d’un mal arbitratge i cau enfront del Levante-Marni El CH Vila-real és victima d’un mal arbitratge i cau enfront del Levante-Marni

- 2 Novembre, 2016 -

Els màxims golejadors del partit van ser Dukic amb 7 gols, Guimerà amb 5 gols i Mena amb 3. El CH Vila-real és victima d’un mal arbitratge i cau enfront del Levante-Marni

Vicent Cerdá/Vila-real Informació

El Club Handbol Vila-real va perdre dissabte passat en el seu partit de la 7ª jornada, jugat al Pavelló Municipal Sebastian Mora per 21-37. I aquesta vegada poc podem responsabilitzar a l’equip roget. Un arbitratge molt dolent va provocar una clara derrota, que possiblement s’haguera pogut produir igual davant de l’equip del col·legi Marni. L’equip del cap i casal de l’antic Regne de València, ha firmat un acord amb la UD Levante, l’equip de futbol professional veí del barri d’Orriols. Així el contrincant del Vila-real, la UD Levante BM Marni és un equip molt jove té una mitjana de 21 anys, molt dur i intens en defensa i amb un contraatac molt efectiu. Un equip semblant al Torrevieja, de fet tenien els mateixos punts a la classificació abans del Vila-real – Torrevieja.

El jugadors d’Abel Rico podrien haver guanyat al Marni, com van guanyar al Torrevieja, crec que els Sasa, Alex, Alejandro i Nahuel són més bons en les seues posicions, que els del Marni, però també és cert que els valencians tenen una defensa més intensa, un contraatac efectiu i un grup més conjuntat i amb molta experiència en 1ª.

Així i tot la derrota li va arribar per un pèssim arbitratge. El CH Vila-real va patir 17 errades arbitrals en contra en els primers 16 minuts, faltes en atac inexistents, exclusions injustes, passes… I passius. Com es pot xiular joc passiu contra el Vila-real, als 30 segons de començat un partit de lliga amb 0-0 i amb 7 jugadors contra 7? Això va patir el Vila-real i això el va perjudicar i descentrar i poc a poc en contraatacs certers, el Marni va anar distanciant-se en el marcador, i al minut 20 ja guanyava de 8 gols. Així el resultat al descans ja era 9-18.

En definitiva la segona part va seguir amb més errades arbitrals, que provocaven un seguit de contraatacs definitoris, que van suposar un augment paulatí però incessant en la diferència de gols. Les decisions arbitrals van desficaciar als jugadors vila-realencs, que nerviosos i alterats van ser sancionats amb exclusions, targetes roges i blaves.

Els màxims golejadors del partit van ser Sasa Dukic amb 7 gols, Alex Guimerà amb 5 gols i Miguel Mena amb 3.