Divendres, 10 de Maig, 2024  |
El Villarreal B mostra el camí i conquesta la Premier League International Cup El Villarreal B mostra el camí i conquesta la Premier League International Cup

- 5 Maig, 2016 -

Fran Sol i Leo Súarez amb dos gols cadascun van donar el títol als groguets en la prorroga El Villarreal B mostra el camí i conquesta la Premier League International Cup

El Villarreal Sub-21 es va proclamar campió de la Premier League International Cup en superar el PSV Eindhoven en una espectacular final que va necessitar d’una pròrroga i que va acabar decantant del costat groc gràcies als doblets golejadors de Leo Suárez i Fran Sol.

Amb la presència dels exgroguets de la primera plantilla del Villarreal CF Santi Cazorla i Gabriel Paulista a la graderia, el filial del Submarí va arrencar el partit molt entonat. Després d’un primer quart d’hora sense clares oportunitats de gol va arribar el 0-1, obra de Leo Suárez. L’hàbil jugador argentí va aprofitar una excel·lent assistència de Fran Sol des de la dreta per inaugurar el marcador.

Fregant el temps de descans va arribar l’empat del conjunt holandès. El col·legiat va interpretar com a penal una acció d’Edgar Ié i Leemans va transformar la pena màxima. Ja en la segona meitat, el PSV es va quedar amb un menys per l’expulsió de De Wijs, que va veure la segona groga per una entrada sobre Leo Suárez.

Malgrat jugar en inferioritat, l’equip holandès es va posar per davant amb un gol de Koch. El Vilñarreal Sub-21 no es va desesperar i va buscar amb afany l’empat fins que el va trobar. Rodri va dibuixar una genial passada per a Fran Sol i el davanter madrileny va anotar el 2-2 al minut 85.

El partit es va anar a la pròrroga i el Villarreal Sub-21 va ser més fort i va imposar la seva qualitat. Primer va ser Leo Suárez el que va anotar el 2-3 amb un espectacular xut que es va colar per tot l’escaire ja en el minut 96, mentre que Fran Sol va arrodonir la seva brillant actuació marcant el 2-4 definitiu en el 110′. Campions!

L’expedició groga tornarà demà dijous a Espanya i dissabte el Vilñarreal B jugarà un partit fonamental en la seva cerca d’acabar la Lliga en primera posició contra el Pobla de Mafumet al Miniestadi (18.00 hores, Villarreal CF Live i Televisió de Castelló Mediterrani).

PSV Eindhoven Sub-21: Koopmans; Loof, Koch, De Wijs, Suently Alberto; Laros Duarte, Gudmundsson (Boljevic, m. 66), Leemans, Bergwijn; Paal (Van Vlerken, m. 46) i Laursen.

Villarreal Sub-21: Cantero; Edgar Ié, Ramon Bé, Pablo Íñiguez, Javi Ramírez (Adrián Marín, m. 52); Iván Alejo (Carlos Martínez, m. 59), Ramiro, Larrea (Rodri, m. 72), Alfonso; Leo Suárez i Fran Sol.

Gols: 0-1. Min. 26: Leo Suárez. 1-1. Min. 44: Leemans, de penal. 2-1. Min. 53: Koch. 2-2. Min. 85: Fran Sol. 2-3. Min. 96. Leo Suárez. 2-4. Min. 110: Fran Sol.

Àrbitre: Neil Hair. Va expulsar per doble groga a De Wijs (m. 47).

Camp: The Den.