Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El BM Vila-real perd a Nules per tan sols un gol i en un intens encontre (24-23) El BM Vila-real perd a Nules per tan sols un gol i en un intens encontre (24-23)

- 6 Desembre, 2016 -

A la classificació tot segueix igual, els rojets ocupen la penúltima posició amb quatre punts El BM Vila-real perd a Nules per tan sols un gol i en un intens encontre (24-23)

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

El BM Nules Fertiberia Port de Sagunt B i el CH Vila-real, van disputar un gran partit diumenge passat al Pavelló Municipal de Nules. La lluita per guanyar el partit i aconseguir els dos punts en joc va ser aferrissada . El Vila-real en la primera meitat, va anar sempre darrere al marcador i va poder empatar en dues ocasions però els llançaments van ser aturats pel porter del Nules, arribant al descans amb un 13-11 ajustat.

En la segona part no va ser fins el minut 19 que es va produir l’empat a 20. Després van haver uns quants minuts amb l’electrònic igualat. Però al minut 28 el Nules s’avançava 23-21. El rogets van escurçar diferències fins el 24-23, convertit per Alex Guimerà a 27 segons del final. I la veritat és que el BM Nules va perdre la pilota a 7 segons del minut 60, però una bona defensa dels nulencs-portsaguntins va impedir el miracle. Acabant amb el conegut 24-23.

A destacar més els defensors que els atacants, gran treball defensiu de Raúl Martí i Carlos Cepedal. També destacable el partit molt seriós i golejador d’Alfons Caballer que va fer 6 gols i l’altre golejador destacat va ser Alex Guimerà amb 7 gols.

Pel que fa a la classificació tot segueix igual, el Mislata té 5 punts i l’Eivissa, el Vila-real i el Mora tenen 4 punts i se situen en aquest ordre per la diferència general de gols: -50, -85 i -92 respectivament. Si que mencionarem el gran salt de qualitat donat pel BM Nules Fertiberia Port de Sagunt B, que ha guanyat els tres últims partits i amb 8 punts, és 12é a dos punts del 8é i a quatre del descens que ocupen CH Vila-real i BM Mora de Rubielos. Cal mencionar que els nous fitxatges Jose Vicente Pagés i Carlos Salvador del Vila-real van adaptant-se i sumant, igualment farem menció de la importantíssima aportació al joc defensiu de Carlos Cepedal que poc a poc va agafant la forma.

Per acabar direm que les sensacions són bones i la lluita continua pel CH Vila-real, amb un gran grup molt implicat i amb il·lusió per conservar la categoria.