Dijous, 2 de Maig, 2024  |
Ansu Fati i el Barcelona van agranar del terreny de joc a un Villarreal fet un vertader colador (4-0) Ansu Fati i el Barcelona van agranar del terreny de joc a un Villarreal fet un vertader colador (4-0)

- 27 Setembre, 2020 -

El Villarreal va eixir cuit del Camp Nou. L'equip va estar desconegut en una primera part en la qual va encaixar els quatre gols... Ansu Fati i el Barcelona van agranar del terreny de joc a un Villarreal fet un vertader colador (4-0)

El Villarreal va eixir cuit del Camp Nou. L’equip va estar desconegut en una primera part en la qual va encaixar els quatre gols gràcies a les tremendes facilitats que li va donar al conjunt de Koeman. El jove Ansu Fati va obrir la llanda amb dos gols quasi consecutius. Després Leo Mesi, d’un penal protestat, va posar la sentència, i abans del descans un autogol del central Pau Torres va deixar el desolador 4-0 al descans. Afortunadament en la segona part el Barcelona no es va encebar.

Vila-real Información

El Villarreal va perdre davant el FC Barcelona al Camp Nou (4-0) en un partit que es va resoldre amb quatre gols en la primera meitat. Les dianes de Ansu Fati (x2), Messi i Pau en pròpia porta li van donar la victòria al conjunt local. El conjunt groc va saltar al verd del Camp Nou amb un onze molt recognoscible, que presentava un sol canvi respecte als dos primers compromisos de lliga. Unai Emery va introduir a Estupiñán en lloc de Pedraza, que va caure de la convocatòria per molèsties musculars.

Malgrat tractar-se de la tercera jornada, el Submarí visitava al FC Barcelona en el seu debut de lliga, després de no disputar les dues primeres jornades de competició en estar immers en la resolució de la Champions League del passat curs durant el mes d’agost.

El conjunt d’Unai Emery va començar el partit sent un equip valent. No en va, en el minut 3, els ‘groguets’ van avisar al FC Barcelona amb una gran acció entre Mario, Alcácer i Chukwueze, que no va ser capaç de resoldre el davanter nigerià.

Amb el pas dels minuts, el FC Barcelona es va fer amb la possessió de la pilota i el Submarí esperava la seua oportunitat ordenat arrere. En el minut 15, l’equip culer va desequilibrar el marcador en la seua primera acció de perill. Ansu Fati va avançar als seus després d’una assistència de Jordi Alba, que, va protagonitzar un gran desmarcatge pel flanc esquerre.

Poc després, després d’un atac ‘groguet’, l’equip local va armar un contraatac i va trobar l’esquena dels migcampistes grocs. Una conducció de Coutinho pel carril central va desembocar en el segon gol d’Ansu Fati (min. 19).

Amb el partit ja molt costa amunt, en el minut 34, el col·legiat va assenyalar penal de Mario Gaspar sobre Ansu Fati. Leo Messi va executar el llançament i va anotar el tercer tant a favor de l’equip culer.

Si la fortuna semblava que no podia ser més esquiva per al Villarreal, a la vora del descans, Pau Torres es va anotar un gol en pròpia porteria per a posar el 4-0 en el marcador.

A la tornada dels vestuaris, Emery va moure la banqueta i va introduir a Iborra i Trigueros per Alcácer i Coquelin. El Submarí va millorar la versió exhibida durant la primera meitat. Va tindre major presència en camp contrari, especialment a partir de l’entrada de Take Kubo, que va donar major protagonisme al Submarí amb la pilota.

La nota positiva del partit va ser la reaparició de Funes Mori i Carlos Bacca, que van ingressar al camp a deu minuts del final, recuperats de les lesions que els han impedit ajudar a l’equip en els últims mesos.

FITXA TÈNICA:

-4- BARCELONA: Neto; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergio (Pjanic, m. 77); De Jong; Messi, Coutinho (Pedri, m. 69), Ansu Fati (Dembelé, m. 69); i Griezmann (Trincao, m. 77).

-0- VILLARREAL: S. Asenjo; Mario Gaspar, R. Albiol (Funes Mori, m. 83), Pau, Estupiñán; Chukwueze (Take, m. 73), Coquelin (Trigueros, m. 45), Parejo, Moi Gómez; Gerard (Bacca, m. 83) i Paco Alcácer (Iborra, m. 45).

GOLS: 1-0. Min 15: Ansu Fati. 2-0. Min. 19: Ansu Fati. 3-0. Min 34: Messi. 4-0. Min. 45: Pau (pp).

ÀRBITRE: Cuadra Fernández (Comité balear). Va amonestar a Gerard.

CAMP: Partit entre el FC Barcelona i el Villarreal CF corresponent a la jornada 3 de LaLiga celebrat al Camp Nou.