Divendres, 3 de Maig, 2024  |
Angel Vicent, cinqué en el Campionat d’Espanya de Joves Promeses Paralímpiques Angel Vicent, cinqué en el Campionat d’Espanya de Joves Promeses Paralímpiques

- 9 Febrer, 2018 -

El jove atleta del Club Atletisme Vila-real pateix Paràlisi Cerebral i va assolir una marca de 12.71 segons Angel Vicent, cinqué en el Campionat d’Espanya de Joves Promeses Paralímpiques

El jove atleta del Club Atletisme Vila-real pateix Paràlisi Cerebral i va assolir una marca de 12.71 segons

El passat cap de setmana 3 i 4 de febrer va tindre lloc a la ciutat de Torrent el primer cap Campionat d’Espanya de Joves Promeses Paralímpiques, una iniciativa que ve de la mà de Relevo Paralímpico i el Comité Paralímpic.

43fbc46d-9345-4cec-9b6a-f1bbd4567b40 IMG-20180203-WA0013

4c863235-c97a-4109-b7a9-fafe452fcc9c

Fins allí es va desplaçar l’atleta borrianenc Angel Vicent, pertanyent al Club Atletisme Vila-real. Angel que ja havia competit en competicions de menor nivell, va aconseguir classificar-se per a aquest campionat en la modalitat de 60mll Sub14. Angel que pateix Paràlisi Cerebral, va poder córrer amb els millors especialistes nacionals assolint una marca de 12.71 segons, aconseguint un 5é lloc. Cal ressaltar que Angel era el més jove dels participants, això fa pensar que en un futur podrà millorar eixa posició.