Dimecres, 8 de Maig, 2024  |
Alfonso Pedraza s’estrena amb Espanya Alfonso Pedraza s’estrena amb Espanya

- 16 Octubre, 2023 -

El defensa cordovés va debutar amb una important victòria davant Noruega (0-1) Alfonso Pedraza s’estrena amb Espanya

El defensa cordovés va debutar amb una important victòria davant Noruega (0-1)

Alfonso Pedraza ja és oficialment el 21é jugador del Villarreal a vestir l’elàstica de la Selecció Espanyola. El defensa cordovés va viure un dels dies més importants de la seua carrera professional en debutar amb ‘La Roja’ en l’important triomf davant Noruega (0-1). El jugador groguet va saltar al camp en el minut 71 en substitució de Ferran Torres.

En eixe mateix duel, però defensant la casaca nòrdica, també va participar Alexander Sorloth. El davanter groc, igual que el seu company del Villarreal, va ingressar al terreny de joc en la segona meitat (min. 59) per a tractar de voltejar un marcador que ja es decantava a favor de l’esquadra rojigualda. En el seu primer duel amb Noruega, Sorloth va jugar de titular, va sumar una victòria i va veure porteria enfront de Xipre (0-4).

La resta d’internacionals del Villarreal també van ser protagonistes amb les seues seleccions. Ben Brereton va ser titular i va jugar 80 minuts en la victòria a casa enfront del Perú (2-0), corresponent a les eliminatòries sud-americanes per a la Copa del Món. També Aïssa Mandi va ser de la partida i va disputar quasi tot el matx enfront de Cap Verd (5-1).

De la mateixa forma, Ilias Akhomach va jugar amb España Sub-21 en l’amistós enfront d’Uzbekistan (0-0).

Els horaris i resultats dels partits del primer equip amb les seues seleccions són els següents (horari peninsular espanyol):