Divendres, 17 de Maig, 2024  |
Així han quedat els internacionals del Villarreal Així han quedat els internacionals del Villarreal

- 13 Setembre, 2023 -

Els set jugadors convocats amb les seues seleccions ja han disputat el segon dels partits internacionals Així han quedat els internacionals del Villarreal

Laura Folch / Vila-real Informació

Álex Baena, Yeremy Pino, Ben Brereton, Juan Foyth, Aïssa Mandi, Iker Álvarez i Ilias Akhomach ja han disputat els dos compromisos de les seues respectives seleccions en la present finestra de partits internacionals.

La Selecció Espanyola d’Álex Baena i Yeremy Pino va guanyar per 6-0 a Xipre en aquest segon partit, on va destacar el debut de Baena, que va entrar en el minut 76 i va fer gol al 77. Un resultat paregut va tindre en la primera trobada contra Geòrgia, que va acabar 1-7.

Aïssa Mandi va tindre una destacada participació i va jugar els 90 minuts en el partit de la Selecció d’Algèria davant el Senegal, classificatori per a la Copa Africana de Nacions, que va acabar amb resultat positiu per al jugador del Villarreal 0-1. També va ser titular al primer partit, disputat contra Tanzània, que va acabar 0-0.

Ben Brereton va disputar  75 minuts en el segon partit de Xile contra Colòmbia, corresponent a les eliminatòries de la Copa del Món, que va acabar en empat (0-0). En el primer partit es va enfrontar a Uruguai, contra qui van perdre per 3-1.

No va ser convocat Juan Foyth en cap dels partits de l’Argentina. En el segon va guanyar enfront de l’Equador (1-0) i en el primer també va véncer a Bolívia per 0-3.

El porter del Villarreal B, Iker Álvarez, va defensar la porteria d’Andorra enfront de Suïssa en el compromís classificatori per a l’Euro 2024. Un partit on el país del principat va perdre 3-0. Álvarez també va ser el porter titular en el primer partit contra Bielorússia, on van empatar 0-0.

Finalment, Ilias Akhomach va jugar els 90 minuts del segon partit, on Espanya Sub-21 va guanyar 1-0 enfront d’Escòcia. El davanter groguet va brillar en la seua estrena en la primera trobada, on va véncer amb contundència a Malta (0-6). L’extrem groguet va marcar un gol i va donar una assistència per al conjunt dirigit per Santi Dénia.