Divendres, 3 de Maig, 2024  |  
4500 xiquets i xiquetes tornen al col·legi en Vila-real 4500 xiquets i xiquetes tornen al col·legi en Vila-real

- 11 Setembre, 2023 -

L'Ajuntament de Vila-real ha destinat enguany més de 500.000 euros per al manteniment dels centres d'infantil i primària 4500 xiquets i xiquetes tornen al col·legi en Vila-real

L’Ajuntament de Vila-real ha destinat enguany més de 500.000 euros per al manteniment dels centres d’infantil i primària

Vila-real Informació

Més de 4.500 xiquets i xiquetes de Vila-real s’incorporen hui als col·legis de la ciutat per a iniciar un nou curs, a més dels 3.000 d’educació secundària. Per al manteniment dels centres d’infantil i primària, l’Ajuntament de Vila-real ha destinat enguany més de 500.000 euros, entre contractes de subministraments (calefacció, ascensors…) i reparacions i millores, a més del contracte de 150.000 euros que està preparant ja el departament de Serveis Públics.

La regidora d’Educació, Anna Vicens, i el regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, han acompanyat hui la directora del CEIP Escultor Ortells, Mabel López, i l’equip del centre en el primer dia de col·legi del curs 2023-2024 en els centres docents de Vila-real. Vicens i Madrigal han pogut supervisar el resultat dels treballs de millora implementats durant aquest estiu en l’escola i comprovar el bon funcionament de la tornada a les aules.

Hem fet un esforç molt gran perquè els centres estiguen en les millors condicions, però sabem que falta encara molt per fer i en això estem treballant“, puntualitza Madrigal. Vicens, per part seua, ha volgut destacar la normalitat en la tornada a les aules a Vila-real i ha agraït als equips directius, docents i comunitat educativa l’esforç per garantir “la millor formació, pública i universal, als nostres xiquets, xiquetes i joves“.
4500 xiquets i xiquetes tornen al col·legi en Vila-real.
Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *