Divendres, 26 d'Abril, 2024  |
Un matiner gol d’Alfonso Pedraza li atorga avantatge al Villarreal davant l’Sporting de Portugal (0-1) Un matiner gol d’Alfonso Pedraza li atorga avantatge al Villarreal davant l’Sporting de Portugal (0-1)

- 14 Febrer, 2019 -

Ho va dir el tècnic Javi Calleja en la prèvia del partit: “Si guanyem a Lisboa, eixirem reforçats”. Doncs tal dit tal fet. El... Un matiner gol d’Alfonso Pedraza li atorga avantatge al Villarreal davant l’Sporting de Portugal (0-1)

Ho va dir el tècnic Javi Calleja en la prèvia del partit: “Si guanyem a Lisboa, eixirem reforçats”. Doncs tal dit tal fet. El Villarreal es va imposar en el camp del Sporting Clube de Portugal i presa impulse i una mica més. Va valdre el matiner gol anotat per Alfonso Pedraza, en el segon minut de partit. Reeixit això, ara s’haurà de canviar el xip i pensar en el partit del diumenge de Lliga contra el Sevilla en l’Estadi de la Ceràmica (18.30 hores). FOTO: VILLARREAL CFVidres-banner-de-256X256

El gol, l’únic que es va veure durant els noranta minuts, no va tardar a arribar. Galopada del nigerià Samu Chukwueze deixant arrere a l’argentí Marcos Acuña i va entrar en l’àrea verd-i-blanca li va deixar la pilota arrere i el va caçar Alfonso Pedraza, que el va manar a les xarxes amb un bon xut Un gol, a postres, provindencial.

Aqueix gol va deixar tocat al conjunt lisboeta. L’Sporting es va anar animant i va aconseguir que els vila-realencs feren diversos passos arrere en el camp, encara que sense crear vertader perill per a la meta d’Andrés Fernández. Després d’una fase en la qual a penes es va eixir del mig camp, els últims minuts del primer temps van ser d’anada i volta, amb un Villarreal intentant enxampar als verd-i-blancs en un contraatac i millorar el resultat.

El Villarreal va tindre també la primera oportunitat de la segona part, una rematada de Bacca que va passar fregant el pal esquerre. Però després d’això, va ser el torn del Sporting de buscar el gol. El portuguesos van espantar amb una sabatada creuada de l’uruguaià Sebastián Coates i una rematada de cap de Bas Dost, però Andrés Fernández va evitar el gol amb dues grans parades.

Pablo Fornals pugna una pilota en el centre del camp. FOTO: VILLARREAL CF

Va resistir bé l’equip de Javi Calleja. Quan més estrenyia, just després d’un tir al pal de Rapinha, l’Sporting es va quedar amb deu. Encunya va veure la segona groga després d’una imprudent entrada que va fer que rebera els xiulets de la seua pròpia afició quan va abandonar el terreny de joc. Malgrat estar amb un menys, els locals no van deixar de buscar l’empat i van aconseguir tancar al Vila-real en la seua àrea durant uns minuts.

Al final, els grocs semblaven conformes amb la victòria per la mínima davant un Sporting que, en veure que se li escapava el partit, es desquició i va fer diverses dures faltes en els últims minuts.

FITXA TÈCNICA:

-0 – Sporting: Romain Salin; Bruno Gaspar (Ristovski, m.28), Sebastián Coates, André Pinte i Marcos Acuña; Bruno Fernandes, Petrovic (Wendel, m.70) i Miguel Luís; Raphinha, Jovane (Luiz Phellype, m.69) i Bas Dost.

-1 – Villarreal: Andrés Fernández; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Pedraza; Funes Mori, Javi Fuego, Trigueros (Cáseres, m.63); Fornals (Iborra, m.79), Chukwueze (Raba, m.74) i Bacca.

El Gol: 0-1, min. 3: Alfonso Pedraza.

Àrbitre: Clément Turpin (França) va mostrar cartolina groga als locals Miguel Luís (m.15), Rapinha (m.45+1), Bruno Fernandes (m.93) i Luiz Phellype(m.95) i als visitants Cáseres (m.92) i Mario Gaspar (m.92). Va expulsar a Encunya (Sporting) per doble groga (m.6 i m.77).

Camp: Estadi José Alvalade de Lisboa davant 27.134 espectadors.