dimecres, 20 de març, 2019  |  

- 21 febrer, 2018 -

Elies Casalta. Secretari local de Compromís per Vila-real.  Voldria començar estes línies donat les gràcies a tota la militància de Compromís que va omplir la... Una nova executiva per als nous reptes de ciutat

Elies Casalta. Secretari local de Compromís per Vila-real. 

Voldria començar estes línies donat les gràcies a tota la militància de Compromís que va omplir la sala on es va celebrar el passat 14 de febrer la tria de la nova executiva que tinc l’honor d’encapçalar. També vull donar les gràcies a tota la gent que ens ha animat, encoratjat i donat suport per a agarrar el timó del col·lectiu de Compromís Vila-real. M’agradaria mostrar el meu agraïment a tota la gent que conforma el nostre col·lectiu i que per raons laborals, obligacions familiars, o per les raons que siga no ens varen poder acompanyar eixe dia. Vull que sàpien que esta executiva serà sempre la veu de tots i que utilitzarem tots els mitjans al nostre abast per a fer-los partícips de les nostres accions. També voldria tindre, com no, un sentit record per a aquelles persones que per llei de vida ja no es troben entre nosaltres. Gràcies companys per haver sigut pioners en este viatge a Ítaca.

Per modest que siga un projecte, la tasca de coordinar-lo sempre és una gran responsabilitat. Imaginen vostés, doncs, el gran repte que tenim per davant la nova executiva de Vila-real si el projecte del qual parlem es Compromís, partit polític que es troba governant en coalició tant en les Corts Valencianes com a la majoria de ciutats d’arreu el País Valencià. 

Sense més dilació m’agradaria parlar-vos un poc de la nova executiva. Es tracta d’una executiva fruit del consens i del diàleg entre les diferents sensibilitats que conformen Compromís per Vila-real. Hem intentat combinar joventut amb veterania, experiència amb aprenentatge… A més, la paritat de gènere sempre és present. No volem ser altra cosa que un fidel reflex del nostre col·lectiu i la nostra societat perquè, si no és així, és ben difícil entendre les demandes dels nostres veritables caps, que són la militància i la ciutadania. La secretaria d’Organització anirà a càrrec de Maria José Valls; Roser Chorva serà la responsable de la secretaria de Polítiques Inclusives; la secretaria d’Acció Electoral estarà supervisada per Ricardo Salvador; Laia Vilanova serà l’encarregada de la secretaria de Comunicació i Carles Amiguet, com a secretari de Municipalisme. Pel que fa als vocals, seran Mònica Àlvaro, Xavi Ochando, Josep Pasqual Sancho, Santi Cortells i Gemma Gil i finalment, qui els parla, o més aïna qui els escriu, serà el portaveu local.

Bé, fetes les presentacions i els agraïments, voldria explicar-vos una miqueta quines són les nostres línies d’actuació per a este nou mandat que se’ns presenta per davant. La nostra voluntat com a executiva no és altra que ser l’altaveu de la nostra militància i ciutadania, ser partícips de les seues propostes i inquietuds i utilitzar el nostre mandat per a convertir en acció política les seues reivindicacions. Compromís és un partit de canvi, d’il·lusió, d’esperança, de millora… Solament volem fer això, ser nosaltres mateixos, engrescar, apoderar i fer partícip la ciutadania de la vida política, perquè la política servisca els interessos de la gent i no siga la gent qui acabe servint els interessos de la política. Com ja va dir Joan Fuster, tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres. Tenim les idees clares i sabem allò que volem. Volem una societat unida en la seua diversitat, justa i cohesionada, on la por i l’odi a allò diferent, divers o plural no siguen els referents de l’agenda política. Ens oposem a les actuacions que reviscolen patriotismes propis del segle passat per a guanyar un grapat de vots i que gasten ensenyes per a tapar vergonyes, mala gestió i immobilisme.

Tenim molta feina a fer per davant. Hi ha moltes coses en l’agenda política de Vila-real que no són com la gent de Compromís voldríem que foren, per tant l’única cosa que puc prometre és que treballarem de valent per tal de millorar el nostre poble. Nosaltres sols tenim darrere el capital humà que sempre ens ha donat suport i ha fet que apleguem on ara estem. Continuarem esforçant-nos per una ciutat de Vila-real millor!

Altres articles d’Elies Casalta

– No a la manipulació de Ciutadans o lloança a la bona tasca dels docents

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *