dimecres, 23 de gener, 2019  |  

- 20 novembre, 2017 -

Xavi Ochando. Portaveu de Compromís per Vila-real.  Compromís portem reivindicant infraestructures com el Corredor Mediterrani, l’alliberament de l’AP7 o la creació d’un nucli de... #TracteJust

Xavi Ochando. Portaveu de Compromís per Vila-real. 

Compromís portem reivindicant infraestructures com el Corredor Mediterrani, l’alliberament de l’AP7 o la creació d’un nucli de rodalies fins a Vinaròs, des de l’any 1997, ni més, ni menys, que 20 anys. Però la desgraciada realitat és que governe qui governe a Madrid, siga PP o PSOE, ací portem dècades amb les mateixes reivindicacions.

Des de Vila-real, en els Pressupostos Generals de l’Estat, Compromís vam presentar 14 propostes valorades en 19 milions d’euros. Com el pas soterrat de l’estació de tren, la nova comissaria de Policia Nacional o les obres en els accessos de la ciutat.

Però del que vam demanar, res de res, perquè els valencians i les valencianes fa dècades que estem a la cua del finançament autonòmic. Mentre que a Lleó li corresponen 405 euros per habitant o a Cantàbria 343, nosaltres som els últims amb només 119 euros per habitant i si tenim en compte que la meitat està destinada a obres, com el Corredor Mediterrani, que després no són executades, això vol dir que el Govern realment es gasta només 60 euros per habitant.

Per això, Compromís hem presentat la campanya per un #TracteJust per a demanar al Govern central unes inversions i un finançament just que garantisca un sistema digne per al poble valencià. Perquè no volem ser més que ningú, però tampoc menys.

Nosaltres no volem més diners per a parcs temàtics o per a la Fórmula 1, nosaltres volem invertir en les persones. Només amb la mitjana del que es rep a la resta de comunitats, podríem construir 78 col·legis, eliminar la llista d’espera de la dependència, duplicar el nombre de metges especialistes en atenció primària o augmentar les ajudes a la creació d’ocupació.

Perquè estem farts de pagar i callar, perquè exigim un #TracteJust

Més articles de Xavi Ochando

– Oberts al món

– Un nou curs en positiu

 

 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *