divendres, 22 de febrer, 2019  |  

- 5 febrer, 2018 -

José Benlloch. Alcalde de Vila-real.  La indústria ceràmica torna a donar-se cita en la Fira Internacional de Ceràmica de València, Cevisama 2018. Un any... Noves oportunitats per a la indústria ceràmica

José Benlloch. Alcalde de Vila-real. 

La indústria ceràmica torna a donar-se cita en la Fira Internacional de Ceràmica de València, Cevisama 2018. Un any més, el paper de les empreses del taulell de Vila-real i la província de Castelló serà fonamental en una trobada que, durant els pròxims dies, ens permetrà conéixer les últimes novetats del sector, les tendències del mercat i les innovacions que doten de valor afegit a un sector ceràmic reconegut a tot el món per la seua qualitat i competitivitat. 

En aquesta nova cita, l’Ajuntament de Vila-real vol posar de nou de manifest el nostre suport absolut al que és, sens dubte, el principal motor de la nostra economia. Per aquest motiu, de la mà de la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, promoguda pel consistori i la Universitat Jaume I, tornem a estar presents en una de les cites més importants del calendari, si no la que més, per al taulell espanyol. Des de l’estand de la Diputació Provincial en Fira València, volem acompanyar les nostres empreses, establir contactes i promoure sinergies que fructifiquen, com ha succeït en els anys precedents, en noves oportunitats per al sector.

Aquest va ser l’objectiu que ens vam marcar quan, a finals de 2011, vam aconseguir per a Vila-real la distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació, renovada en 2015 després de quatre anys d’intens treball amb entitats, empreses i professionals. Un treball que ha fructificat també en la creació de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, de la qual som fundadors i presidents des de l’any 2017. També la creació, en 2012, de la mateixa Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, o la celebració de Destaca, la primera fira de transferència tecnològica de la Comunitat, beuen d’aquest compromís amb el nostre teixit productiu i motor econòmic de la nostra terra. 

Precisament, la Fira Destaca serà la principal carta de presentació de Vila-real a Cevisama 2018. De la mà de la Càtedra d’Innovació Ceràmica i del seu director, Juan Carda, presentarem una nova edició, la tercera, de la principal fira de transferència tecnològica de la Comunitat Valenciana. Una cita que celebrarem al mes de novembre amb l’aval dels més de 7.500 visitants de l’edició de 2016 o el creixement experimentat l’any passat amb el primer esdeveniment satèl·lit, Destaca en Ruta a Vinaròs, que ens va permetre projectar i traslladar el compromís per la innovació com a motor de desenvolupament a la resta del territori.

Enguany, a més, acudim a Cevisama amb la satisfacció d’haver sigut reconeguts com el municipi amb un millor ús urbà de la ceràmica a la província, amb el premi Som ceràmica, atorgat per la Diputació Provincial per l’ús de paviment ceràmic en el projecte de remodelació de la plaça del Llaurador, de la mà del Villarreal CF. Un projecte que és un orgull per a tota la ciutat i una carta de presentació immillorable per a Vila-real, per a la província de Castelló i per a la nostra ceràmica arreu del món. 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *