divendres, 22 de febrer, 2019  |  

- 27 agost, 2018 -

Vila-real Informació No, no és una frase de Joc de Trons, però tots els anys, i especialment en estiu, els veïns i les veïnes... El nord recorda

Vila-real Informació

No, no és una frase de Joc de Trons, però tots els anys, i especialment en estiu, els veïns i les veïnes de les comarques del nord del País Valencià recordem les promeses incomplides pel Govern central de vertebrar el nostre territori amb unes connexions ferroviàries dignes, no només en l’alta velocitat o amb el Corredor Mediterrani, sinó també amb una línia de rodalia fins a Vinaròs.

L’exministre del PP, Íñigo de la Serna, al maig, afirmava, davant del Congrés, que a l’estiu es multiplicarien per tres les connexions a Vinaròs. Però ara, amb el turisme estival, el problema s’agreuja a causa de les obres del tercer fil, una còpia barata del Corredor Mediterrani, que fins ara només ha portat retallades en el servei, i una nova modalitat d’AVE en autobús que ha provocat les queixes generalitzades dels usuaris. Ara, les mirades es posen en el nou ministre socialista, José Luis Ábalos, que de moment va pel mateix camí que el seu predecessor.

Els nacionalistes valencians fem les mateixes reivindicacions des de l’any 1997, durant més de 20 anys. Primer com a UPV, després com a BLOC i ara com a Compromís, però la desgraciada realitat és que, governe qui governe a Madrid, siga PP o PSOE, ací estem igual fa dècades.

I ara torna a passar un altre estiu i nosaltres, els del nord, seguim recordant al Govern de Madrid que les connexions ferroviàries no són només una eina de transport sinó també d’estudi i de treball per a moltes persones, a més d’una peça clau per a afavorir el turisme i la generació d’economia local en vacances. Encara que ara ja s’acosta l’hivern, no ens cansarem mai de reivindicar el Corredor Mediterrani, l’alliberament de l’AP7 i la creació d’un nucli propi de rodalia fins a Vinaròs.

Google+
Whatsapp Telegram

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *