diumenge, 22 de abril, 2018  |  
Ciutadans veu “cínica” l’aspiració del consistori en doblar el nombre de proveïdors per a enguany Ciutadans veu “cínica” l’aspiració del consistori en doblar el nombre de proveïdors per a enguany

- 16 febrer, 2017 -

Vicent ha agraït que “l'equip de Govern haja escoltat les reivindicacions quant al manteniment de Vila-real" Ciutadans veu “cínica” l’aspiració del consistori en doblar el nombre de proveïdors per a enguany

Vila-real Informació

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha titllat de “cínica l’aspiració per part del Consistori de doblegar el nombre de proveïdors per a enguany, quan ni tan sols són capaços de complir amb els actuals”. Sobre aquest tema, Vicent ha assenyalat que “segons les informacions publicades es vol augmentar la cartera d’empresaris locals cosa que celebrem, però, en aquest sentit, cal tenir en compte que una de dues o bé el bipartit seguirà gastant a la babalà com sempre i ja veurem quan cobraran, o bé que aquestes empreses treballaran més i ingressaran menys per la competència”.

Així, en opinió del portaveu “hui dia treballar per a l’Ajuntament de Vila-real no és més que un caramel enverinat”. “La convocatòria d’un nou ple per a pagar deutes de 2016 demostra el poc que val la paraula del senyor Benlloch, qui va prometre a so de bombo i platerets pagar-ho tot abans d’acabar l’any”, ha assenyalat l’edil. Per açò, el regidor ha insistit a demanar al bipartit “un compromís ferm amb les despeses i els deutes, en lloc de preocupar-se tant per jugar al monopoly amb diners públics comprant edificis”.

Finalment, Vicent ha agraït que “l’equip de Govern haja escoltat les reivindicacions de Cs quant al manteniment de Vila-real, malgrat que durant l’any haja ignorat sistemàticament l’existència de deficiències en els carrers de la ciutat o en parcs com La Muntanyeta”.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *