Divendres, 26 d'Abril, 2024  |
Un encailat Villarreal trau un punt sofrit a Riazor amb moltes baixes (0-0) Un encailat Villarreal trau un punt sofrit a Riazor amb moltes baixes (0-0)

- 15 Gener, 2017 -

Els groguets sols han disparat dos voltes a la porteria del Deportivo en tot el partit Un encailat Villarreal trau un punt sofrit a Riazor amb moltes baixes (0-0)

El Villarreal va sumar un punt en la seua visita a Riazor (0-0) en un xoc on els grocs, malgrat comptar amb set baixes entre lesionats i sancionats, van saber mostrar-se sòlids. En un partit de poques oportunitats i amb una actuació magistral d’Asenjo, el Submarí va aconseguir puntuar davant el conjunt gallec.

La primera part va ser de poques ocasions. Amb un Deportivo que va eixir amb enorme intensitat, el Submarí es va emprar en no deixar buits en defensa que el conjunt gallec poguera aprofitar. Ben plantats arrere, els grocs cercaven robar per a eixir amb perill, però el marcatge dels gallecs impedia que els visitants isqueren amb la pilota jugada.

Les dues millors oportunitats, una per a cada equip, van arribar de forma quasi seguida. En el 24, Asenjo es va haver d’emprar a fons amb un tir de l’ex groc Andone. El romanès, quasi sense angle, va cercar el pal de la porteria groga, però el palentí, ràpid de reflexos, va desviar la pilota a córner.

La rèplica no va tardar a arribar. Dos minuts després, José Ángel va córrer la línia de fons i va col·locar un bon centre per a Bruno, que connectava un duríssim tret de primeres des de la vora de l’àrea. Tyton, ben col·locat, va rebutjar amb dificultats l’ocasió més clara dels grocs en els primers 45 minuts.

Els locals van tornar a eixir molt fort en el segon temps. En el 59, Andone la manava al pal amb un Deportivo endollat que va aconseguir tancar als grocs en la seua àrea durant una cambra d’hora. No obstant açò, la reacció dels grocs va arribar a temps. Els de Escribá van avançar les seues línies i van cercar l’àrea blanc-í-blau, però les ocasions seguien arribant amb comptagotes.

En el 70, Castillejo, molt llest, va deixar passar una pilota rasa perquè Trigueros rematara des de la vora de l’àrea, però el tret del toledà es va marxar alt. Els últims vint minuts van ser de domini altern i amb, de nou, una gran intervenció d’Asenjo, que va traure una duríssima cabotada pentinat de Joselu per a amarrar un punt per als grocs.

• RC Deportivo de la Coruña: Tyton; Laure, Sidnei, Arribas, Fernando Navarro, Marlos (Borja Valle, m. 75), Borges, Colak, Guilherme, Luisinho; i Florin Andone (Joselu, m. 83).
  • Villarreal CF: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, José Ángel; Jonathan dos Santos, Bruno, Trigueros, Samu Castillejo;  (N’Diaye, m. 85) i Santos Borré (Mario González, m. 67).
  • Àrbitre: Daniel Ocón Arráiz (Comitè De La Rioja). Va amonestar a Trigueros (m. 78) per part del Villarreal.
  • Incidències: Partit corresponent a la jornada 18 de la Lliga Santander entre el RC Deportivo de la Coruña i el Villarreal CF disputat en l’Estadi de Riazor davant 19.917 espectadors.