Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El gol de Fornals al minut 80 li dóna al Vilarreal un triomf històric davant el Reial Madrid en el Bernabéu (0-1) El gol de Fornals al minut 80 li dóna al Vilarreal un triomf històric davant el Reial Madrid en el Bernabéu (0-1)

- 13 Gener, 2018 -

El Villarreal va guanyar on mai ho havia fet fins a aquest dissabte i, amb un gran partit, es va portar la victòria en... El gol de Fornals al minut 80 li dóna al Vilarreal un triomf històric davant el Reial Madrid en el Bernabéu (0-1)

El Villareal va espantar els seus fantasmes amb un gran partit on es va portar la victòria en la visita al Reial Madrid (0-1) amb una vertadera obra d’art de Pablo Fornals. Els grocs, amb ofici, sacrifici i una impressionant capacitat, suma el seu primer triomf en el camp del Reial Madrid.
El Vila-real va començar molt centrat a mantenir l’ordre i apuntalarse arrere davant un Reial Madrid sempre perillós. Encara que els blancs van dominar en els primers minuts, el Submarí es va ser sacsejant la pressió amb el pas del temps.

A-Castillejo11-450x253

En el 28, Bacca a punt va estar de posar per davant al conjunt de Javi Calleja, però la intervenció de Nacho in extremis va evitar que el colombià rematara en l’àrea xicoteta davant Keylor. Les merenges tractaven de mossegar en cada arribada i el Vila-real repel·lia cada intentonacom podia, encara que va ser Sergio Asenjo, amb tres prodigioses intervencions, el que es va convertir en l’absolut protagonista de la primera part.

La primera, amb un duríssim tir de Marcelo en el minut 19, la segona, poc després amb una falta directa de Cristiano Ronaldo i l’última, impressionant, també enfront del portuguès a la vora del descans. En el 44, Ronaldo va rebre una mortal passada de la mort i Asenjo, felinó, va repel·lir la pilota quan ja era quasi inevitable.

Vidres-banner-de-256X256

Els grocs van començar la segona part molt animats. Tant que Cheryshev, recentment entrat en el terreny de joc, va tenir la millor fins al moment després d’internar-se en l’àrea i connectar un bon tret ras que es va marxar a escassos centímetres del pal de Navas.

L’eixida del Submarí va obligar als locals a contenir les seues línies i el Reial Madrid no arribava amb tanta claredat, però les jugades d’atac del Submarí també es van fer esperar. El conjunt de Zidane va tractar d’imprimir un colp final en els últims minuts, però va anar el Villrreal el que va acabar per rematar.
En el 87, els grocs van armar una ràpida contra guiada per Cheryshev que va assistir a Unal i el turc, de primera va disparar. Navas, molt atent, va repel·lir el tir, però la proverbial aparició de Fornals, amb una gran vaselina, va posar el 0-1 històric per al Villrreal.

Reial Madrid: Keylor Navas; Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos, Isco (Marco Asensio, m. 69); Bele (Lucas Vázquez, m. 69) i Cristiano Ronaldo.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Bonera, Álvaro, Jaume Costa; Rodrigo, Trigueros, Castillejo(Rukavina, m. 82), Fornals; Raba (Cheryshev, m. 46) i Bacca (Enes Ünal, m. 75).

rodri1-450x290

El gol: 0-1. Min. 87: Fornals.

Àrbitre: Alberto Undiano Mallenco (Comitè Navarro). Va amonestar a Bacca (m. 44) per part del Villarreal i a Carvajal (m. 57) i Lucas Vázquez (m. 87) per part del Reial Madrid.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 19 de La Liga Santander entre el Reial Madrid i el Vila-real disputat en l’Estadi Santiago Bernabéu davant 63.403 espectadors. Pluja intensa sobre el terreny de joc, sobretot en la primera part.