Divendres, 26 d'Abril, 2024  |
El gol de Toko Ekambi en el minut 70 va evitar mals majors del Villarreal davant l’Athletic (1-1) en La Ceràmica El gol de Toko Ekambi en el minut 70 va evitar mals majors del Villarreal davant l’Athletic (1-1) en La Ceràmica

- 20 Gener, 2019 -

El Vila-real va empatar davant l'Athletic Club en un partit emocionant, amb molt en joc i va finalitzar 1-1 en el marcador degut a... El gol de Toko Ekambi en el minut 70 va evitar mals majors del Villarreal davant l’Athletic (1-1) en La Ceràmica

El Vila-real va empatar davant l’Athletic Club en un partit emocionant, amb molt en joc i va finalitzar 1-1 en el marcador degut a un gol en pròpia porta de Jaume Costa i a una altra ‘diana’ de Toko Ekambi. Luis García va dibuixar sobre el camp un 4-2-3-1. Trigueros i Iborra van portar la maneta de l’equip en la medul·lar, mentre que Toko Ekambi va jugar escorat en banda dreta.Vidres-banner-de-256X256

La primera part va ser molt igualada, sense quasi ocasions de gol. De fet, l’Athletic Club es va avançar amb un gol en pròpia porta. Yuri es va escapar per banda esquerra, va col·locar un centre ras i Jaume Costa, en el seu intent de buidar, va introduir la pilota en la meta d’Asenjo (0-1, m. 18). El súmmum de la mala sort.

El ‘Submarí’ va intentar sense èxit empatar en el primer acte davant la ben plantada saga de l’Athletic. Ja en la segona, Luis García va introduir canvis a la recerca de la reacció. Chukwueze i Pedraza van entrar al camp en el minut 57.

Precisament Pedraza va ser protagonista en la jugada del 1-1. El ‘16’ groc va rebre en banda esquerra, va col·locar un centre ras i Toko Ekambi es va llançar al sòl per a enviar l’esfèric a la xarxa.

L'emoció va estar present en el camp fins a la xiuletada final del col·legiat. FOTO: LALIGA

L’emoció va estar present en el camp fins a la xiuletada final del col·legiat. FOTO: LALIGA

Els últims minuts van ser d’infart. El Vila-real va buscar amb totes les seues forces un gol que li permetera sumar els tres punts, mentre que l’Athletic apostava pels contraatacs per a sentenciar el duel. Al final, repartiment de punts en l’Estadi de la Ceràmica. El pròxim partit del Vila-real serà el dissabte davant el València a Mestalla (20.45 hores).

Fitxa tècnica:

-1- Vila-real: Asenjo; Mario Gaspar, Álvaro, Funes Mori, Jaume Costa (Pedraza, m. 57); Iborra, Trigueros; Toko Ekambi, Fornals (Chukwueze, m. 57), Cazorla; i Gerard (Bacca, m. 65).

-1- Athletic Club: Herrerín; Capa, Yeray, Íñigo Martínez, Yuri; Dani García, Beñat (San José, m. 71); Ibai (De Marcos, m. 75), Muniain, Córdoba; i Williams (Guruzeta, m. 92).

Gols: 0-1. Min. 18: Jaume Costa, en pròpia porta. 1-1. Min. 70: Toko Ekambi.

Àrbitre: Undiano Mallenco (C. Navarro). Groga als locals Funes Mori, Iborra, Mario Gaspar i Álvaro; així com al visitant Beñat.

Camp: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 17.054 espectadors.