Divendres, 26 d'Abril, 2024  |
El Juvenil A del Villarreal pren aventatge a Gijón amb un gol de Pablo Álvarez (0-1) El Juvenil A del Villarreal pren aventatge a Gijón amb un gol de Pablo Álvarez (0-1)

- 29 Maig, 2016 -

Els joves groguets van patir fins al final de l'encontre per a traure un bon resultat a la Copa del Rey El Juvenil A del Villarreal pren aventatge a Gijón amb un gol de Pablo Álvarez (0-1)

El Juvenil A del Villarreal pren avantatge en els quarts de la Copa del Rei. Els grocs van vèncer en el partit d’anada al Sporting gràcies a un gol de Pablo Álvarez a dos minuts del final, per la qual cosa els de Javi Calleja disposaran d’una gran oportunitat la setmana vinent per a seguir avant en la competició. En un xoc de domini altern, però seriosos i molt mentalitzats, els canteranos van doblegar a un Sporting que va apostar pel contraatac i les pilotes a l’esquena de la defensa per a crear perill.

El Submarí va començar com un cicló i, ja en el minut 1, Villa va disposar d’una gran oportunitat per a avançar al Juvenil A, però el seu tret es va marxar desviat. Amb el pas dels minuts, els locals van ser adquirint més protagonisme i van disposar de dues bones ocasions, una de Bertín que es va marxar alta i una altra de Nacho en la qual Diego va haver d’emprar-se a fons.

Després del descans, els grocs van tornar a eixir amb ímpetu mentre el Sporting tractava de robar i eixir amb pilotes bombades. A dos minuts del final, Martín es va escapar per la dreta i va servir per a Joan, que va col·locar un gran centre perquè Pablo Álvarez, pentinant la pilota, fera el primer i únic tant de la partit i donara la victòria als de Javi Calleja.

Ara, els grocs hauran de revalidar eixe avantatge la setmana vinent en el partit de tornada, que es disputarà en el Mini Estadi de la Ciutat Deportiva de Miralcamp.

Real Sporting: Dani; Ricky, A. Espeso, Pelayo, Isma, Mateo (Expósito, m. 80), Cris Montes, Pedro, Sanabria (Sandoval, m. 74), Nacho (Luismi, m. 60) i Bertín González (David, m. 70).

Villarreal CF: Diego; Migue, Nani, Arnau (George, m. 90), Pau, Pablo Álvarez, Chuca, Fran (Lozano, m. 71), Darío (Joan, m. 84), Akale (Martín, m. 59) i Villa.

El gol: 0-1. Min. 88: Pablo Álvarez.

Àrbitre: César Ramos Domínguez. Va amonestar a Villa, Migue, Pablo Álvarez i Arnau per part del Villarreal i a Bertín González i Pelayo en el cas del Sporting de Gijón.

Incidències: Partit corresponent a l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei Juvenil entre el Real Sporting de Gijón i el Villarreal CF disputat en el camp Pepe Ortiz de l’Escola de Futbol de Mareo.