dimecres, 20 de març, 2019  |  
Vila-real preveu iniciar la recepció de candidatures per a la Gala de l’Esport a partir del 2 de gener Vila-real preveu iniciar la recepció de candidatures per a la Gala de l’Esport a partir del 2 de gener

- 25 desembre, 2018 -

L’esdeveniment premiarà a esportistes, equips, gestors o directius i entrenadors que hagen destacat al 2018 el 28 de febrer Vila-real preveu iniciar la recepció de candidatures per a la Gala de l’Esport a partir del 2 de gener

Les bases ja estan publicades i l’esdeveniment premiarà a esportistes, equips, gestors o directius i entrenadors que hagen destacat al 2018 el 28 de febrer

Vila-real Informació

El Servei Municipal d’Esports (SME) acaba de publicar les bases de la pròxima Gala de l’Esport que se celebrarà el 28 de febrer i per a la qual es podran començar a presentar propostes a partir del 2 de gener.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, recorda que la gala, que es va recuperar a inicis de 2018, compta amb un format diferent al d’edicions anteriors, entregant guardons a esportistes, equips, gestors o directius i entrenadors en actiu que durant l’any previ hagen destacat per alguna particularitat.

“L’anterior format premiava tanta gent que al final s’acaben devaluant els reconeixements”, afirma i assenyala que “el pròxim 28 de febrer es premiaran totes aquelles persones que hagen destacat al llarg d’aquest 2018″.

Així, les bases estableixen que hi haurà premis per a la millor esportista femenina, el millor esportista masculí, el millor equip femení, el millor equip masculí, la millor esportista adaptada femenina i el millor en versió masculina, el o la millor gestor o directiu i el millor entrenador o entrenadora. En el cas de gestors o entrenadors es premiarà la seua trajectòria i per als clubs es valoraran les tasques de promoció que hagen realitzat, així com l’obtenció de classificacions o marques d’especial rellevància. Per a les empreses col·laboradores es tindrà en compte el seu paper a l’hora de promocionar, fomentar o ajudar en diferents activitats esportives de la ciutat.

Per a triar als millors, els membres del Consell de l’Esport, que exerciran com a jurat, seleccionaran les propostes, que podrà realitzar qualsevol veí a títol individual dins del termini establit, en aquesta ocasió del 2 al 31 de gener de 2019 a través d’instància general al Registre General de l’Ajuntament de Vila-real, a la qual caldrà adjuntar el currículum de la candidatura. “El Consell Local de l’Esport es tornarà a reunir per a estudiar totes les propostes de candidatures i triarà els premiats per votació directa, amb un vot per membre i premi”, afirma Serralvo, qui aclareix que en cas d’empat hi haurà una segona votació per a desempatar.

Les bases recullen que si hi ha una renúncia, el premi s’atorgarà al següent de la llista i també es podran declarar deserts alguns dels premis per no reunir les candidatures els mèrits suficients per a obtindre el reconeixement, que consistirà en el lliurament del trofeu acreditatiu corresponent i s’atorgaran amb caràcter honorífic.

“La Gala de l’Esport tindrà lloc el dijous 28 de febrer de 2019, a les 20.30 hores, a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner”, indica Serralvo, qui anima als veïns a fer les seues propostes perquè la Gala de l’Esport “siga un èxit”.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *