dimecres, 20 de juny, 2018  |  
Vila-real diu ‘no’ a l’assejament escolar i celebra una nova edició d’èxit de les Jornades d’Alumnes Mediadors Vila-real diu ‘no’ a l’assejament escolar i celebra una nova edició d’èxit de les Jornades d’Alumnes Mediadors

- 15 febrer, 2017 -

César Bona ha sigut el ponent que ha tancat les jornades que organitza l'IES Miralcamp Vila-real diu ‘no’ a l’assejament escolar i celebra una nova edició d’èxit de les Jornades d’Alumnes Mediadors

Vila-real Informació

L’IES Miralcamp ha celebrat avui les seues jornades d’alumnes mediadors en la vuitena edició d’aquest esdeveniment sempre destacat en la localitat. Per primera vegada ha tingut presència d’alumnes internacionals, procedents de la ciutat hermandada de Sacile (Itàlia), encara que també han arribat alumnes de Sevilla, Barcelona o Zaragoza.

La cap d’estudis de l’IES Miralcap, Maite Langa, ha sigut l’encarregada de presentar la inauguració de la jornada, a la qual ha acudit alcalde de Vila-real, José Benlloch; la directora de l’institut, Mª Ángeles Alba; el secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibéñez; la directora territorial d’Educació, Maria José Palmer; l’inspector d’Educació, Alejandro Amposta; i el director del Cefire de Castellnó, Sergio Mestre.

L’assetjament escolar i, especialment, l’assetjament en internet estan sent abordats des de diverses prespectivas, tant dels professors com dels estudiants. Tot açò per a sumar esforços i aconseguir acabar amb aquesta xacra en els col·legis i instituts.

César Bona ha sigut l’encarregat de tirar el tancament a aquestes jornades amb tan dilatada trajectòria en la mediació escolar de la província.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *